StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Ви приколюєтеся": Алхім спробувала виправдатися за скандал у Хмельницькому

26 січня 2024, 13:50
Скандальна блогерка Анна Алхім у фірмовому стилі відповіла на критику з приводу свого відео з російським треком на Алеї загиблих героїв у Хмельницькому.
 Алхим, 456
Анна Алхім спробувала виправдатися за скандал із танцями під російський трек / колаж Главред, скріншот із відео та ua.depositphotos.com

Скандальна блогерка Ганна Алхім у своєму фірмовому стилі вирішила відповісти на шквал критики, що обрушився на неї, після того, як вона записала відео, на якому пританцьовувала і посміхалася під російський трек на алеї загиблих Героїв у Хмельницькому.

Пояснення її були в дусі: "Я - не я, дача не моя". Мовляв, на меморіал Алхім примудрилася не звернути уваги.

"Я дійсно його не бачила. Я не звернула на це уваги. Я була сфокусована на сніг, ліхтар, я, моє обличчя, ніби все. Я виклала це відео, подивилася кілька разів, пішли звичайні коментарі. І потім згодом написала дівчина коментар про те, що позаду Меморіал", - сказала блогерка.

відео дня

Також Алхім стверджує, що постійно допомагає ЗСУ і в жодному разі не сміялася б над українськими бійцями

"Ви зрозуміли, в моїй голові просто така неприпустима така думка, що я б насміхалася над військовими. Я зараз це говорю. І я не вірю в те, що люди взагалі можуть у це вірити. Знаючи мене або навіть не знаючи. Я живу в Україні, ви приколюєтеся? Я допомагаю військовим. Я поважаю військових, тим більше поважаю військових, які загинули за нашу країну. Як я взагалі можу насміхатися - це маячня", - підсумувала вона.

Скандали блогерки Алхім

У квітні 2021 року Анну Алхім внесли в базу "Миротворець" через те, що вона заперечувала російську агресію і брала участь в актах гуманітарної агресії Росії проти України. Після 24 лютого блогерка, яка називала Путіна "красунчиком", перевзулася, за що знову зазнала критики з боку фоловерів.

Пізніше вона жорстко відреагувала на хейт через сторіс про лікарню Дніпра та назвала українців "тупорилим стадом". У соцмережах ракетний удар по лікарні в Дніпрі пов'язали з недавнім її постом в Instagram.

Пізніше співачка Анна Трінчер влаштувала скандал і накинулася на Алхім за те, що блогерка слухає російських виконавців. Алхім, яку звинувачували в наведенні російських ракет на лікарню заявила, що вона не бачить проблеми в російських виконавцях та їхніх піснях.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти