StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

"Уже ніколи не станцює": на фронті загинув відомий український хореограф

24 червня 2024, 16:31
11907
Причину смерті Антона Смецького поки не повідомили, але відомо, що він був на фронті і служив сапером.
Ірина Білик, Антон Смецький
Антон Смецький загинув / колаж: Главред, фото: instagram.com/bilyk_iryna/, pixabay.com/

Сьогодні, 24 червня, стало відомо про смерть українського відомого хореографа і захисника України Антона Смецького, який раніше зазнав важкої травми і переніс ампутацію ноги. Зазначимо, у нього залишилися дружина і дитина.

Представник Корпусу Військових Капеланів ХСП Оксана Міщишин на своїй сторінці у Facebook опублікувала пост про смерть Смецького.

відео дня

"Я говорила йому, що, напевно, без нього перемога не настане... Коли він їхав набирати собі команду, то порадила сказати, що все буде вибухати, а мо**алі бігатимуть і метушитимуться - все, як хлопці люблять... І він ніколи не скаржився. А єдине величезне бажання було - побачитися з жінкою і дитиною. Він як падаюча палаюча зірка на темному непроглядному небі людського болю опромінював усе своє життя до останньої миті й подиху. він усім залітав у серце", - написала Оксана.

На трагічну новину вже відреагувала українська співачка Ірина Білик, яка раніше співпрацювала з Антоном.

"Учора я дізналася, що Антон загинув на фронті, але не вірила, і сьогодні остаточно зрозуміла, що мій друг уже ніколи не станцює зі мною свій найкращий танець. Лети, прекрасна Душа!!! Всі твої слова і думки залишаться назавжди в серці моєму. Місяць тому в палаці "Україна" люди аплодували тобі, стоячи... Сьогодні ми всі проводжаємо тебе, як Героя і великого Артиста!", - написала Білик на своїй сторінці в соцмережах.

Хто такий Антон Смецький?

Антон Смецький - до повномасштабного вторгнення брав участь у постановках танцювальних номерів для українських зірок. Зокрема, Ірини Білик, а на одному з її концертів навіть виголошував свою промову зі сцени. Однак із початком війни, не роздумуючи, долучився до лав ЗСУ і був сапером у 116-й окремій механізованій бригаді на Запоріжжі. На жаль, у вересні 2023 року, під час виконання одного з бойових завдань, захисник вибухнув на міні. Тож бійцю довелося ампутувати ногу. Однак протезування не зупинило його і Антон повернувся на фронт.

Новини українського шоу-бізнесу

Раніше повідомлялося, що зірка шоу "Ліга Сміху" і воїн Віктор Рожевий дістав важке поранення в голову. З осколковою травмою воїна вивозили з поля бою понад 200 кілометрів.

Нагадаємо, дружина Віктора Розового розповіла про стан коміка після поранення в голову. Зірка "Ліги сміху" переніс складну операцію після важкої травми.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти