StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Шлюб Трінчер і Волошина: чоловік співачки зареєструвався на Tinder

13 жовтня 2023, 15:43
Нещодавно подружжя українська співачка Анни Трінчер і блогер Олександр Волошин публічно заявили про кризу у відносинах.
Трінчер, Волошин
Чоловік співачки Анни Трінчер Олександр Волошин зареєструвався на Tinder / колаж Главред, фото Instagram і Tinder

Нещодавно селебріті - подружня пара ‒ українська попспівачка Анни Трінчер і блогер Олександр Волошин - заявляла публічно про кризу в своєму шлюбі. Зараз, як повідомив блогер Богдан Беспалов на своєму YouTube-каналі, Волошин зареєструвався в популярному додатку для знайомств Tinder.

За словами Беспалова, багато підписників відправив йому скріншоти з профілем Олександра у відомому додатку для знайомств.

"Коли двоє людей одружені, а один з них точно на Tinder зависає, у мене велике питання про кризу: Це точно криза? Чи йде мова про те, що ви приховуєте реальну причину чому ви не разом", – говорить блогер.

відео дня

Причому профіль Волошина на Tinder верифікований – то він підтвердив свою особу за допомогою спеціальної процедури. Беспалов також зазначає, що анкета зараз дійсно активна ‒ тобто хлопець знаходиться в "активному пошуку".

567

Нагадаємо, що за два місяці до першої річниці Трінчер і Волошин роз'їхалися через кризу. Відносини пари розвивалися стрімко, і тепер переживають не найкращі часи.Анна та Олександр стали звернулися за допомогою до сімейного консультанта.

Чоловік Анни Трінчер публічно зізнався, що переспав з іншою. На своїй сторінці в Instagram він опублікував загадковий пост з написом: "Пора зізнатися дружині... Зайка, вибач... Але сьогодні я спав з іншою".

Сама співачка поки категорично спростовує чутки про розлучення.

Більше зіркових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти