StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Не хочу брати на душу гріх вбивства": у РФ наклав на себе руки репер через мобілізацію

30 вересня 2022, 22:48
Молодому виконавцю прийшла повістка, але він не хотів вбивати мирних українців і вирішив накласти на себе руки.
Російські військові, мобілізація в Росії
Російські військові, мобілізація в Росії / ua.depositphotos.com, Telegram

Російські ЗМІ повідомляють, що в Краснодарі через мобілізацію наклав на себе руки репер Walkie T. Причиною смерті стала мобілізація в Росії, а також нездатність молодого чоловіка вбивати.

За інформацією російських телеграм-каналів, перед смертю Walkie Т опублікував відеозвернення, в якому заявив, що не хоче бути мобілізованим: "На свою душу гріх вбивства я брати не можу і не хочу. Я не готовий вбивати за які б то не було ідеали. Для мене вбити людину - на війні або просто так — це те, чого я зробити не можу. Я не маю права взяти в руки автомат і стріляти по людях".

Він додав, що у нього є відстрочка від мобілізації, тому що він лежав у психоневрологічному диспансері. "Але мені здається, що найближчими днями мобілізація часткова перетвориться на мобілізацію повну", - сказав він.

відео дня

Хлопець попросив вибачення у всіх, хто його любить і дав зрозуміти, що не хоче вмирати від рук людей, "на яких вони напали". Тому його останнє рішення буде пов'язане зі способом смерті.

Відзначимо, що молодому чоловікові було всього 27 років. Він випав з великої висоти.

Росіяни намагаються уникнути мобілізації

У російському Урюпинську Волгоградської області підпалили будівлю місцевого військкомату після оголошення Володимиром Путіним масової мобілізації. Чоловік протаранив двері військкомату авто і закидав будівлю горючою сумішшю.

У Росії чоловіки всіляко намагаються уникнути мобілізації. У Рязані один з них навіть підпалив себе, намагаючись не загинути на українській землі. Інцидент стався на автовокзалі в Рязані. Чоловік підпалив себе з криками "Я не хочу на війну".

Ще один росіянин так хотів уникнути мобілізації, що зважився на ризикований вчинок – переплив на SUP-дошці гирло річки Нарва і дістався до території Естонії. Але там втікачеві були не раді - його ловили з собачим патрулем і великою кількістю правоохоронців, і потім повернули в РФ.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти