Як пройти 5000 кроків вдома за 18 хвилин: інтенсивне тренування для схуднення

Як виходити 5000 кроків вдома за 18 хвилин/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, скрін

Тренерка показала, як схуднути за допомогою ходьби, виконуючи вдома комплекс вправ на 18 хвилин.

Фітнестренерка Аніта Луценко показала, як схуднути за допомогою ходьби. За словами тренерки, якщо ви розумієте, що за день не робите рекомендовані 10 тисяч або хоча б 5 тисяч кроків, то цю кількість можна "підтягнути" за допомогою домашнього тренування.

Вона показала спеціальні інтенсивні вправи, виконання яких допоможе схуднути і тримати себе у формі.

Радимо також прочитати наступний матеріал: 2 кг зайвої ваги важче скинути ніж 100 кг: тренер ошелешила поясненням

"Якщо ти не виходила десять тисяч кроків на день, це тренування для тебе. Я виконую кардіо тренування в інтенсивному темпі, ти можеш знизити оберти та замінювати кроки ходьбою", – зазначила тренерка.

Аніта Луценко наголосила, що ходьба – це корисне кардіо тренування. Цей вид активності покращує фізичну форму, настрій і здоров'я.

На таке тренування потрібно всього 18 хвилин.

Але є застереження. Тренерка назвала випадки, коли не можна робити це тренування:

Як саме потрібно виконувати вправи, Аніта Луценко показала у відео:

Хто така Аніта Луценко

Аніта Луценко – українська спортсменка, професійна тренерка, відомий фахівець зі схуднення, телеведуча ("Зважені та щасливі"). Майстер спорту та срібна чемпіонка Європи зі спортивної аеробіки, багатократна чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, пише Вікіпедія.

Раніше фітнестренерка Аніта Луценко показала жорстке тренування на все тіло – 6 вправ на 16 хв, які принесуть ідеальний результат. Такі вправи для схуднення достатньо виконувати один місяць по три рази на тиждень, щоб побачити суттєвий результат.

Також раніше Аніта Луценко показала 7 вправ для схуднення при вазі 80 кг+. Такий комплекс вправ для схуднення в домашніх умовах чудово підійде для людей, які починають шлях до тіла своєї мрії.

Вас також може зацікавити:

Новини заразКонтакти