"Надії РФ втоплені в морі": Зеленський приїхав до Одеси

2 липня 2023, 16:48
773
Володимир Зеленський заслухав доповідь про обстановку в акваторії Чорного моря.
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський приїхав до Одеси / Колаж: Главред, фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський раптово приїхав до Одеси. Він обговорив ситуацію на півдні країни. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Зеленський приїхав до Одеси в день Військово-Морських сил. Саме українські воїни змогли знищити "всі ворожі надії і втопили їх у морі". Зеленський привітав військових з професійним святом.

Командувач Військово-Морськими силами ЗСУ Олексій Неїжпапа доповів президенту про оперативну обстановку в Чорному морі, оборонні можливості ВМС, стратегію розвитку ВМС на час війни і в післявоєнний період.

відео дня

"Багато хто в Росії думав, що Чорне море - це акваторія їхньої сили. Ворог сподівався, що наші Військово-морські сили нібито не витримають ударів Росії", - сказав Зеленський.

Раніше Зеленський провів Ставку, де обговорили нагальні питання і проблеми. Зеленський зазначив важливість посилення рубежів на півночі країни.

Зеленський під час Ставки заслухав доповіді командувачів Залужного, Сирського, Тарнавського, Наєва.

Нагадаємо, ПВК Вагнера знову вербує найманців і будує табори в РБ біля кордонів з Україною. Відразу в декількох містах РФ вже відновили роботу центри вербування бойовиків в ПВК Вагнер.

Лукашенко розповів про табори для "вагнерівців". Білоруський диктатор підкреслив, що дехто з найманців має намір підписати контракт з Міноборони країни-агресора Росії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти