StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Треба знайти банан, кекс і зубну щітку за 15 секунд: надзвичайна загадка на уважність

18 березня 2024, 16:08оновлено 21 березня, 14:28
Непросто буде помітити, де ж заховалися три загублені предмети. Тільки найуважнішим людям це вдасться.
Бананы, загадка, кексы
Потрібно відшукати банан, кекс і зубну щітку за 15 секунд/ колаж: Главред, фото: unsplash.com, jagranjosh

Щоб дуже швидко розгадувати різноманітні оптичні ілюзії та головоломки, потрібно мати неабияку уважність до деталей і швидкість мислення. Але такі навички, звісно, можна натренувати, якщо регулярно займатися розгадуванням подібних загадок.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Лише найуважніший знайде собаку за 9 секунд: надзвичайна оптична ілюзія

Якщо часто виконувати такі завдання, то мозок призвичаїться дуже швидко обробляти візуальну інформацію, яку він отримує. Також людина, яка надає перевагу таким загадкам, може дуже швидко натренувати свою уважність і спостережливість. Тому подібні загадки можуть допомогти не лише весело і цікаво проводити вільний час, а й тренувати свої вміння виконувати логічні завдання.

відео дня

У наступній оптичній ілюзії потрібно відшукати три предмети на картинці, пише jagranjosh. Десь на малюнку заховані банан, кекс та зубна щітка, і їх потрібно відшукати максимально швидко.

На завдання дається всього 15 секунд, тому доведеться поспішати під час його виконання. Не кожному вдасться розгадати загадку настільки швидко – доведеться добре постаратися.

Варто максимально зосередитися на завданні й не відволікатися ні на що інше, щоб розгадати загадку дуже швидко.

Спробуйте уважно оглянути кожен закуток картинки. Варто оглядати кожну частину малюнка окремо, адже зручніше буде концентрувати свою увагу, наприклад, спершу на батьках, потім на столі з подарунками, потім на дітях і так далі. Але, звісно, ви можете самі обирати свою власну тактику розгадування цієї загадки.

Загадка
Потрібно відшукати банан, кекс і зубну щітку за 15 секунд/ jagranjosh

Головне під час розгадування – не нехтувати деталями. Оглядаючи картинку, може виникнути думка, що певні деталі не важливі й не варті уваги, а потім може виявитися, що саме вони вказували на правильну відповідь.

А після розгадування загадки можете запропонувати її своїм рідним та друзям – можливо вони також захочуть перевірити свою уважність.

Внизу ми залишили правильну відповідь.

Загадка
Непросто буде помітити 3 загублені предмети/ jagranjosh

Що таке головоломки?

Головоломка – завдання, для розв’язання якого, як правило, потрібна кмітливість, а не спеціальні знання високого рівня. Проте деякі головоломки стимулюють теоретичні та практичні розробки вчених.

Є головоломки словесні (умова задана у вигляді тексту), графічні (умова у вигляді малюнку), з предметами (сірниками, монетами тощо) та механічні, пише Вікіпедія.

Раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 9 секунд знайти пташку на дереві. Птах ховається на видноті, але він настільки добре замаскувався, що помітити його буде непросто. Чи готові ви випробувати свою спостережливість?

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно побачити кота за 8 секунд. Котик настільки добре замаскувався, що помітити його зможе лише дуже уважна людина.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти