StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для тих, у кого зір, як у справжньої сови: треба знайти друкарську помилку

16 лютого 2024, 05:50оновлено 16 лютого, 17:24
3020
Спробуйте розгадати непросту, але дуже цікаву головоломку - серед, на перший погляд, однакових слів на зображенні, потрібно відшукати помилку.
Загадка
Знайдіть слово, у якому помилка / Indiatimes

Головоломки вигадані для того, щоб розбавити рутину і будні. Коли відчуваєте, що потрібно трохи перезавантажитися, спробуйте розгадувати оптичні ілюзії, це урізноманітнить ваш час. Цього разу нам потрібно знайти помилку.

Головоломка від Indiatimes, насправді, дуже проста, але розгадає її лише той, хто уважно дивитиметься на картинку і просіче умову завдання.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: головоломка для тих, у кого зір, як у справжньої сови: треба знайти друкарську помилку

відео дня

На картинці - слова 49ERS і CHIEFS. Вам не потрібно знати англійську мову або шукати переклад. Треба лише запам'ятати написання цих слів і уважно дивитися на малюнок. Завдання - знайти одне слово, яке написано неправильно. Ви впізнаєте його за неправильним порядком літер.

Загадка
Якщо знайшли помилку, у вас чудовий зір / Indiatimes

Готові? Поїхали розгадувати!

Не вдалося знайти правильну відповідь? Ловіть підказку: неправильне слово - CHEIFS. Воно праворуч, у самому верхньому правому кутку обведене у червоне коло.

Здогадуюсь.
Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете помилку / Indiatimes

Не засмучуйтеся, якщо не вийшло розгадати головоломку. Спробуйте розгадувати інші оптичні ілюзії, наприклад, головоломку, де треба знайти літеру E за 6 секунд. Задачка з фіолетовими кружечками містить правильну відповідь.

Крім того, ви можете спробувати розгадати головоломку, в якій потрібно за 9 секунд знайти яблуко. Це складне завдання, потрібно дуже уважно дивитися на картинку, щоб його розв'язати.

А ще в нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Тут треба буде знайти особливий ананас усього за 3 секунди. Уважно дивіться на картинку і все у вас вийде.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти