StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Головоломка для найкмітливіших: треба знайти букву W лише за 4 секунди

8 січня 2024, 05:30оновлено 8 січня, 16:08
32681
Розгадайте захоплюючу оптичну ілюзію - серед літер М, яких дуже багато на зображенні, потрібно швидко знайти W, що сховалася від вашого погляду.
Загадка
Знайдіть букву W за 4 секунди / YouTube

Кожному з нас часом потрібна різноманітність, як вдома, так і на роботі. Приємно провести час можна розгадуючи головоломки. Веселі оптичні ілюзії потренують мозок і дозволять розслабитися. Цього разу нам потрібно знайти на малюнку букву W.

Головоломка від Jagranjosh не дуже проста, розгадати її буде складно. Втім, якщо ви уважно подивіться на зображення і швидко його вивчите, тоді вдасться знайти правильну відповідь.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: хитра головоломка: тільки справжній детектив знайде п'ятого гусака за 7 секунд

відео дня

На зображенні - таблиця з безліччю літер М, які практично сплетені один з одним. Десь серед них є і W, її вам і потрібно знайти.

Дається лише 4 секунди! Готові? Тоді поїхали!

Загадка
Дивіться дуже уважною на картинку і ви разагаете головоломку / YouTube

Не вдалося знайти літеру W? Ловіть підказку - буква прямо посередині малюнка. Вона обведена в кружечок.

Розгадка
Якщо вдалося знайти букву W, ви дуже уважна людина / YouTube

Не турбуйтеся, якщо не вдалося розгадати оптичну ілюзію. Ви також можете розгадати інші головоломки. Наприклад, ілюзію, де треба за 7 секунд знайти цуценя. Собака сірого кольору сховалася в парку, допоможіть господині її відшукати.

Також у нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Серед Дідів морозів, які, схоже, зібралися всі разом для того, щоб сфотографуватися, закралася овечка. От її вам і треба знайти за 8 секунд.

А ще ми радимо головоломку, де треба знайти букву O за 3 секунди. На зображенні велика кількість літер Q, щоб вас заплутати. При належній концентрації розгадати ілюзію досить просто.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти