StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Головоломка для тих, у кого чудовий зір: треба за 11 секунд знайти тістечко

10 лютого 2024, 05:30
755
Спробуйте розгадати дивну і непросту, але дуже захопливу головоломку - потрібно на малюнку знайти дивне тістечко, яке трошки не схоже на інші.
загадка
Знайдіть особливе тістечко за 11 секунд / Jagranjosh

Коли долає рутина та нудьга, саме час розгадувати головоломки. Оптичні ілюзії допомагають розвивати мислення та тренувати мозок. Цього разу нам потрібно відшукати особливе тістечко.

Головоломка від Jagranjosh дуже непроста, і щоб її розгадати знадобиться максимум зусиль і концентрації. На перший погляд, усі тістечка однакові і потрібно уважно дивитися на картинку, щоб зрозуміти, в чому ж тут фішка.

На картинці - безліч тістечок однакового кольору і начинки. Ваше завдання - знайти таке тістечко, яке трохи відрізняється від інших.

відео дня
загадка
Уважно дивіться на картинку, і ви знайдете тістечко / Jagranjosh

Дається лише 11 секунд! Готові? Тоді поїхали!

Разгадка
У вас чудовий зір, якщо ви знайшли особливе тістечко / Jagranjosh

Не вдалося знайти тістечко? Ловіть підказку: у особливого тістечка колір крему повністю рожевий, а не світло-рожевий, як у всіх інших. Правильна відповідь обведена в кружечок.

Не засмучуйтеся, якщо вам не вдалося знайти правильну відповідь. Тренуйтеся і все обов'язково вийде. Спробуйте розгадувати інші головоломки - наприклад, у нас є для вас оптична ілюзія, де треба за 9 секунд знайти яблуко.

Також у нас є головоломка для тих, у кого чудовий зір. Потрібно лише за 3 секунди відшукати особливий ананас. Дивіться дуже уважно на картинку і ви її розгадаєте.

А ще ми пропонуємо розгадати головоломку, де треба за 15 секунд знайти жабу. У кімнаті, де спить дівчинка і багато речей, ховається жаба. Вона просто перед вами, але відшукати її вкрай непросто.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти