У Москві назвали Wi-Fi "Слава Україні": на людину донесли в поліцію, але власника роутера не знайшли

24 липня 2022, 17:05
У Росії побачили "диверсію" в назві точки Wi-Fi на підтримку України.
Москва Україна
Поліція у Москві шукає людину, яка назвала свій Wi-Fi "Слава Україні" / ua.depositphotos.com, УНІАН, dp.ru

Житель міста Москва підписав свою точку роздачі Wi-Fi "Слава Україні". Сусідка, що зловила сигнал, назвала його, мовляв,"ворожим" і викликала поліцію. Правоохоронці приїхали на, нібито,"місце події" і з'ясували, що така точка дійсно є. Але визначити господаря роутера їм не вдалося.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, за попередніми відомостями, до чергової частини одного з відділень поліції звернулася мешканка багатоповерхового будинку у Бутирському районі Москви. Жінка розповіла поліцейським, що їй вдалося "зловити слабкий ворожий сигнал прямо в своїй квартирі на 11 поверсі".

читайте також"Ненавиджу": українська ведуча показала, як у Німеччині на неї напав росіянин за "Слава Україні"Ймовірно, прихильниця пропаганди Кремля виступила з вимогою негайно знайти людину, яка, мовляв, "влаштувала диверсію".

відео дня

Однак знайти людину, яка так назвала точку роздачі інтернету, російській поліції наразі так і не вдалося.

У Москві назвали Wi-Fi 'Слава Україні': на людину донесли в поліцію, але власника роутера не знайшли

"На місце приїхав загін поліції, переконався, що Wi-Fi дійсно існує, але знайти, звідки йде сигнал, не зміг. Перевірка досі триває", - підкреслюється в повідомленні Mash.

Нагадаємо, раніше у Москві "заочно заарештували" українського журналіста Дмитра Гордона. Його звинуватили в, мовляв, "поширенні фейків про російську армію, організації діяльності екстремістської організації і публічних закликах до розв'язування агресивної війни".

Зокрема, Гордону "обрали запобіжний захід" у вигляді взяття під варту строком на два місяці.

"Басманним районним судом міста Москви задоволено клопотання слідчого щодо обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту Гордона Дмитра (...) строком на 2 місяці, обчислюючи термін з моменту екстрадиції на територію РФ, або з моменту його затримання на території РФ", - вказали російські ЗМІ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти