У Єкатеринбурзі партизани підпалили цистерни з паливом, призначені для окупантів РФ

5 листопада 2022, 16:28
Активісти опублікували фото і відео диверсії в тилу путінських окупантів.
Єкатеринбург
Пожежа в Єкатеринбурзі / t.me/VDlegionoffreedom

В російський Єкатеринбурзі активісти Всенародного руху Легіону "Свобода Росії" підпалили залізничний склад з пальним, яке призначалося для постачання путінським військам, які здійснюють військові злочини в Україні.

Про це йдеться в повідомленні Легіону Свобода Росії в Telegram.

При цьому активісти опублікували фото і відео диверсії в тилу путінських окупантів. Відзначається, що фаєршоу влаштували в ніч на 5 листопада, близько 3:00.

"Ця акція здійснена в тилу диктатури для підтримки нашого бойового крила, яке бореться зараз на полі бою зі злочинцями Путіна", - наголошується в повідомленні.

Крім того, Легіон "Свобода Росії" також звернувся до мобілізованих солдатів РФ.

"У вас теж є можливість протистояти військовим злочинам в Україні шляхом вливання в ряди ВДЛ або безпосереднього переходу на бік Легіону. Боротьба за свободу Росії є обов'язком кожного громадянина РФ, який хоче відновити мир в Україні і нормальне життя в Росії", — додали активісти.

У Єкатеринбурзі партизани підпалили цистерни з паливом, призначені для окупантів РФ
/ Скріншот

Нагадаємо, раніше в Бєлгородській області РФ в результаті вибухів сталися кілька сильних пожеж в населеному пункті Шебекіно. У місті в результаті попадання снарядів майже 15 тисяч осіб були відключені від електроенергії.

Новий потужні вибухи поблизу Бєлгорода прогриміли 30 жовтня. Відразу після них у місцевих жителів різко зникла електроенергія. Також в мережі повідомляли про пожежу, було видно великий стовп диму.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти