"Україна краще модернізує радянські танки Т-72": Медведєв влаштував істерику і пригрозив росіянам

10 січня 2023, 20:34
Медведєв на одній з нарад заявив, що Україна почала модернізувати 100 радянських танків і заявив, що РФ повинна швидше ремонтувати техніку.
Дмитро Медведєв
Дмитро Медведєв / УНІАН

Заступник голови Радбезу Росії Дмитро Медведєв влаштував істерику.

Він заявив, що "Україна краще модернізує радянські танки Т-72" і пригрозив російському військово-промисловому комплексу "відповідальністю".

Як пишуть росЗМІ, Медведєв на одній з нарад заявив, що Україна почала модернізувати 100 радянських танків і заявив, що РФ повинна швидше ремонтувати техніку, щоб відправляти її на війну проти українців.

"Звернув, наприклад, сьогодні увагу на інформацію про те, що наші противники профінансували модернізацію 100 танків Т-72, підкреслюю — не якихось там іноземних танків, а Т-72, для того щоб поставляти з радянської спадщини",-заявив Медведєв.

Він пригрозив відповідальністю за зрив державних оборонних замовлень країни-агресора.

Медведєв

Скандальні заяви Медведєва

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що Медведєв видав у громадський простір прогноз на майбутній рік. У потоці його маячної свідомості США очікує громадянська війна, виділення Каліфорнії і Техасу в самостійні держави, створення Союзної держави Техасу і Мексики. А потім нібито саме Ілон Маск стане президентом США - але тільки в частині Штатів, закріплених після громадянської війни за республіканцями.

Раніше Дмитро Медведєв заявляв, що Росія воює не за території, а "захищає людей". За його словами, завдання РФ - "зупинити від верховного володаря Пекла".

До того Медведєв лякав жителів Землі ядерними погрозами. Він говорив, що Росія може застосувати ядерну зброю у разі "нападу" на "її території" або союзників Москви. Також він сказав, що Кремль докладе "максимум зусиль", щоб в України не з'явилося ядерної зброї.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти