Зеленський вигадав план потужної відсічі росіянам - Джонсон

30 червня 2022, 21:03оновлено 4 липня 2022, 16:49
Важливо передавати Україні реактивні системи залпового вогню, так як українські війська виявилися дуже гнучкими в їхньому використанні.
Зеленський
Зеленський розробив план відсічі росіянам-Джонсон / скріншот Офіс президента

Глава держави Володимир Зеленський розробив план відсічі окупаційним військам та їхнього повернення на позиції до 24 лютого, заявив прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон на саміті країн-членів НАТО, повідомляє РБК-Україна.

Британський чиновник зазначив, що здійснював візити до України незадовго до початку самітів для того, щоб отримати реальне уявлення про позицію Зеленського та його адміністрацію, дізнатися, як вони оцінюють ситуацію.

"Вони бачать спосіб, як змінити динаміку в цьому році, в найближчі кілька місяців", - сказав він.

відео дня

Джонсон додав, що партнери України мають допомагати країні наскільки можуть.

"Вони показали, що можуть чинити опір. Вони можуть продемонструвати свою дивовижну здатність давати відсіч", - сказав він.

читайте такожВеликобританія і Франція посилять військову підтримку України — Джонсон

Джонсон зазначив, що важливо передавати Україні реактивні системи залпового вогню, так як українські війська виявилися дуже гнучкими в їхньому використанні.

"Ми думаємо, що в їхніх силах дати відсіч росіянам та повернути їх на позиції 24 лютого. І це безумовно те, що Володимир (Зеленський - ред.) говорить, що він хоче зробити, і розробив план для цього", - додав прем'єр-міністр Великобританії.

Нагадаємо, голова російського ВТБ Андрій Костін попереджав Росію про швидкий дефолт за державним боргом у зв'язку з санкціями Заходу. Іноземні інвестори можуть об'єднатися, подати позов до суду і вимагати своїх грошей. В такому випадку російські компанії більше не зможуть брати кредити в західних країнах, а кредитування в Китаї буде дорожче.

Фінансист Максим Миронов вважає, що РФ зіткнеться з серйозною банківською кризою. Згідно з його прогнозами, в найближчі кілька місяців всі великі банківські установи виявиться фактично банкрутами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти