У Медведєва "пригоріло" від ленд-лізу для України - погрожує світу ядерною війною

12 травня 2022, 14:30оновлено 12 травня 2022, 18:05
Соратник Путіна обурився допомоги нашій державі.
У Медведєва 'пригоріло' від ленд-лізу для України - погрожує світу ядерною війною
У Медведєва "пригоріло" від ленд-лізу для України / скріншот

Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв в черговий раз пригрозив світу ядерною війною.

Так він в Telegram відреагував на програму ленд-ліз для України, яка передбачає постачання західного озброєння.

Соратник Путіна обурився тим, що в Європі і США говорять про ядерні загрози Росії, але сам же торкнувся цієї теми і знову пригрозив НАТО ядерною війною.

відео дня

"Накачування країнами НАТО України зброєю, підготовка його військ до використання Західної техніки, відправка найманців і проведення навчань країн Альянсу біля наших кордонів підвищують ймовірність прямого і відкритого конфлікту НАТО з Росією замість "війни за довіреністю", що ведеться. Такий конфлікт завжди має ризик переходу в повноцінну ядерну війну. Це буде катастрофічним для всіх сценарієм. Треба просто думати про можливі наслідки своїх дій", - написав він.

читайте такожУ Росії пригрозили світу ядерною війною, але відразу "дали задню"Раніше екс-міністр фінансів РФ, перший заступник голови Банку Росії Сергій Алексашенко висловив думку, що президент країни-агресора РФ Володимир Путін може зважитися на ядерний удар. При цьому зараз він стоїть перед вибором не між тим, чи застосовувати таку зброю, а між тим, яким повинен бути цей ядерний удар – тактичним або стратегічним.

Нагадаємо, радник керівника офісу президента України Олексій Арестович заявив, що США і ЄС серйозно ставляться до погроз президента Росії Володимира Путіна з приводу ядерної війни і обіцяють, що держава-агресор отримає відповідь на такі дії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти