"Важкий стан": спливла інформація про небезпечний діагноз Кадирова

15 вересня 2023, 19:35
У Рамзана Кадирова загострилися хвороби, які призвели до важкого стану, розповіли в ГУР.
Кадиров
Рамзану Кадирову знадобилася допомога медиків / скріншот

Серйозні проблеми зі здоров'ям почалися у глави Чечні Рамзана Кадирова, в результаті його довелося госпіталізувати.

Результатом стала невдала операція на нирках, розповів російський опозиціонер, екс-депутат Держдуми Геннадій Гудков, посилаючись на високопоставлені джерела в Чечні.

Вказується, що Кадирову потрібна була трансплантація нирок. І, судячи з усього, операція не вдалася, адже почалося відторгнення органу.

відео дня

"Я подзвонив знаним чеченцям і запитав: "він дуркує, нар * ота, або дійсно стан здоров'я?" - Вони кажуть, що, за їхніми даними, (...) у нього дійсно (хворі - ред.) нирки. Там навіть була операція, трансплантація, вона пройшла не зовсім вдало, нібито там не все прижилося, почалися якісь абсцеси... у нього зі здоров'ям дійсно все погано", - розповів Гудков.

Подробиці захворювання Кадирова

Як уточнив представник ГУР Андрій Юсов в коментарі Obozrevatel, у Кадирова загострилися хвороби, які призвели до важкого стану. "Так, дійсно, є інформація, що військовий злочинець Кадиров знаходиться у важкому стані і хвороби, які були – загострилися і призвели до такого важкого стану", – сказав він.

Юсов додав, що дані про критичний стан глави Чечні підтверджуються з різних джерел, при чому причиною недуги не є поранення.

"Інформація підтверджується з різних джерел в медичних і політичних колах. Йдеться не про поранення. Інші деталі потребують додаткових уточнень. Він хворіє давно, і мова йде про системні проблеми зі здоров'ям. Але останні кілька днів він перебуває у важкому стані", – додав Юсов.

Раніше повідомлялося про те, що Кадирова могли серйозно отруїти. Ольга Курносова не виключає летальний варіант для Рамзана Кадирова.

Колишній віце-президент "ЮКОСа" Леонід Невзлін заявляв, що главу Чечні Рамзана Кадирова могли отруїти. У нього почалися серйозні проблеми з нирками, що може бути симптомом отруєння. На лікування Кадиров навіть поїхав в Об'єднані Арабські Емірати, а коли приїжджає в Чечню, то з ним туди їде лікар з ОАЕ.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти