"Медицина безсила": лікарі розповіли про хворобу Лукашенка

3 січня 2023, 11:17
Кожен крок Лукашенку дається важко. Фахівці розповіли, що не так з білоруським диктатором.
Лукашенко
У Лукашенка, імовірно, є проблеми зі здоров'ям / УНІАН

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко страждає від вікових проблем зі здоров'ям. Судячи з його ходи, у самопроголошеного президента щось не так із тазостегновим суглобом і коліном.

Telegram-канал Білорусь головного мозку попросив двох фахівців оцінити стан здоров'я Лукашенка після того, як був опублікований новорічний ролик, на якому видно, що кожен крок диктатору дається важко.

"Потрібно мати на увазі, що по відео точного діагнозу не поставиш. Але тут очевидно: пустує тазостегновий суглоб і коліно", – заявив спортивний реабілітолог.

відео дня
Лукашенко ймовірно боляче ходити
Лукашенко, імовірно, боляче ходити / скріншот

Ще один експерт, який вже багато років займається проблемами опорно-рухового апарату, теж побачив ознаки хвороби.

"При проблемах із судинами больовий синдром більший, при ньому не зовсім тягнуть ногу, скоріше, кульгають. Нормально в такому віці та з такою вагою мати питання із тазостегновими суглобами, з клубово-крижовими, з колінними, а також мати купу міжхребцевих гриж", – сказав лікар.

При цьому хоча Лукашенко може дозволити собі медицину будь-якого рівня, лікування йому не допоможе.

"Повірте, в лікуванні цих захворювань нічого не працює майже. Стегно можна під оперативну заміну, але це тягне за собою довгу та важку реабілітацію. Грижі можна видаляти лише у разі великих питань, інакше можна гірше зробити. Найголовніше у всіх артрозах, щоб їх не допускати, це тримати вагу правильну і спорт теж адекватний", – відповів фахівець.

За словами лікаря, хоча подібні хвороби доставляють багато дискомфорту, а іноді й сильний біль, "від таких проблем швидко не вмирають".

Путін хворий - що відомо

У російського диктатора Володимира Путіна серйозні проблеми зі здоров'ям. На тривалих засіданнях і пресконференціях він присутній в спеціальній урологічній білизні, яка виконує роль памперса. Про це заявив політичний та економічний експерт Валерій Клочок

Рухи президента РФ Володимира Путіна і положення частин його тіла свідчать про захворювання, які ретельно приховуються.

При цьому його ноги буквально ходять ходором, а руки Путін намагається зафіксувати. За даними журналістів, у президента Росії Володимира Путіна не рухається права рука.

У грудні ЗМІ писали, що Путін впав зі сходів. І йому нібито потрібна була нова хірургічна операція.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти