Роблять як нацисти: Невзоров помітив цікавий нюанс у діях путінських окупантів в Україні

30 серпня 2022, 22:30
Російський опозиціонер Олександр Невзоров навів черговий доказ того, що російський диктатор Володимир Путін і його солдати чинять як нацисти.
Путін, Невзоров
Невзоров помітив цікавий нюанс у діях путінських окупантів в Україні / https://ua.depositphotos.com/ і Instagram

Відомий російський публіцист і опозиціонер Олександр Невзоров, який з самого початку військового вторгнення в РФ відкрито підтримує Україну і навіть отримав український паспорт, звернув увага мережі на те, що російський диктатор Володимир Путін і його поплічники копіюють дії лідера нацистів Адольфа Гітлера.

Росіяни вводять на окупованих територіях "свою" мову і зводять пам'ятники ‒ як багато років тому це робили нацисти. Невзоров також опублікував фото фрески в православній церкві святої Трійці (1943 рік) із зображенням солдатів Третього Рейху. Де саме вона знаходиться або інші подробиці, ведучий не повідомив.

"Ні, ну точно їх "спецоперацією" рулять фанати Третього Рейху і дядечка Адольфа. У нахабній розстановці "своїх" пам'ятників на окупованих територіях, настирливому і швидкому введенні "своєї" мови – путінізм скрупульозно копіює гітлеризм. Гітлерівці, захопивши яку-небудь область, відразу приймалися переписувати в місцевих церквах фрески та ікони, впендюрівая туди свою символіку. Іноді живописців везли з Німеччини, частіше використовували переляканих місцевих богомазів, які під страхом розстрілу готові були на все. Попи, понюхавши стовбури німецьких автоматів, тут же благословляли і освячували ці новації", – розповів Невзоров.

Роблять як нацисти: Невзоров помітив цікавий нюанс у діях путінських окупантів в Україні

Нагадаємо, кілька днів Антон Геращенко - екснардеп, а нині радник міністра внутрішніх справ України Дениса Монастирського оприлюднив інформацію про те, що Олександр Невзоров і його дружина Лідія Невзорова завдяки указу президента Зеленського отримали українське громадянство. з формулюванням "за видатні заслуги перед нашою країною".

Трохи пізніше публіцист особисто на своєму каналі в месенджері Telegram офіційно підтвердив - українське громадянство йому надано.

6 червня в рамках своєї чергової прес-конференції український лідер Володимир Зеленський особисто заявив-Невзоров отримав громадянство України. І пояснив таке рішення фактором прагматичності.

"Повинні розгойдувати Росії як можемо. Треба це робити. Вважаю, що і це хороша зброя теж – люди будь-якого громадянства, які виступають за Україну і її підтримують", - підкреслив президент.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти