"Заморозити війну - отримати нову КНДР з мільйонами заручників": Подоляк зробив жорстку заяву

5 серпня 2022, 14:17
Радник керівника офісу президента Михайло Подоляк в черговий раз заявив - українській армії вкрай потрібна зброя для продовження війни з Росією.
Подоляк, руйнування
Подоляк зробив жорстку заяву з приводу "заморозки" війни/ Колаж фото УНІАН

Якщо війна України і Росії буде "заморожена", то такий стан речей мати перетворить на заручників мільйони людей ‒ як сталося в конфлікті між Північною і Південною Кореями. Таку думку на своїй сторінці в Twitter висловив радник керівника офісу президента Михайло Подоляк.

"Як виглядає російська окупація півдня України? Фільтраційні концтабори. Масові арешти і тортури. Обмежена видача продуктів. Тотальний контроль. Ніяких прав і свобод. "Заморозити" війну - отримати нову КНДР з мільйонами заручників. Потрібна зброя. Зобов'язані негайно звільнити людей", - підкреслив він.

'Заморозити війну - отримати нову КНДР з мільйонами заручників': Подоляк зробив жорстку заяву

Нагадаємо, раніше начальник Головного управління розвідки Міноборони Кирило Буданов заявляв, що керівництво країни-агресора РФ після невдалої спроби захопити Київ спробує встановити лінію поділу між неокупованими і окупованими регіонами України за "корейським" сценарієм.

Пізніше Буданов говорив, що перші перемоги України у війні проти Росії можна буде побачити вже найближчим часом - у серпні цього року.

"У серпні ви побачите, весь світ в принципі побачить перші перемоги України. Перший перелом", - зазначив розвідник.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти