ЗСУ влаштували "м'ясорубку" біля Авдіївки та відкинули ворога: у РФ колосальні втрати

27 листопада 2023, 17:57
Загарбники активізувалися і кидають на штурм велику кількість техніки, розповів Віталій Барабаш.
Авдіївка
ЗСУ відбивають атаки РФ під Авдіївкою / Колаж: Главред, Фото: 22 окрема механізована бригада, Facebook/zhebrivskyi

Голова міської військової адміністрації Авдіївки Донецької області Віталій Барабаш розповів про те, що в промисловій зоні тривають важкі бої.

Як розповів він в ефірі Каналу 24, російські загарбники активізувалися і кидають на штурм велику кількість техніки, а також намагаються тиснути.

"Вони там є, однозначно є", — підкреслив він і уточнив, що українські захисники відбивають ворожі штурми, які тривають постійно.

відео дня

Глава ВЦА Авдіївки також зазначив, що окупанти наступають по флангах, в той же час трохи раніше українські війська відкинули окупантів за залізницю. При цьому приблизно за одну годину окупанти втратили 170 осіб знищеними.

"Включилася м'ясорубка", - додав Барабаш.

Війна в Україні

Раніше повідомлялося, що у окупантів гігантські втрати через атаки на Авдіївку. У окупантів гігантські втрати через атаки на Авдіївку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що РФ атакує на трьох стратегічних напрямках. На фронті багато колишніх "вагнерів", яких РФ кидає в атаки, розповів Олександр Сирський.

Як раніше повідомлялося, Олександр Сирський розкрив деталі ситуації під Куп'янськом і Бахмутом. За його словами, українські війська продовжують стримувати ворожі атаки і завдають противнику втрати.

Більше новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти