Росія масово активізувала своїх шпигунів в Україні: Данілов назвав їх мету

27 листопада 2023, 10:35оновлено 27 листопада 2023, 13:40
428
Росія намагається скористатися так званою "напругою" між президентом та головнокомандувачем Збройних сил України.
Росія масово активізувала своїх шпигунів в Україні: Данілов назвав їх мету
Росія активізувала шпигунів в Україні / Колаж: Главред, фото: РНБО, УНІАН

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов розповів, що Росія активізувала в Україні мережу шпигунів, Служба безпеки України активно працює з цим.

За словами секретаря РНБО в інтерв’ю The Times, мета російських агентів - "вбити клин між політичним і військовим керівництвом України, а також розпалити антиурядові настрої серед населення".

Данілов зазначив, що Росія намагається скористатися "так званою напругою" між президентом Володимиром Зеленським та головнокомандувачем Збройних сил України Валерієм Залужним.

відео дня

Секретар РНБО також наголосив, що Росія намагається "поширити дезінформацію та пропаганду, щоб дестабілізувати ситуацію в Україні".

Нагадаємо, що раніше Данілов попереджав про активізацію агентів Кремля в Україні. РФ почала масово масово розганяти фейки про нібито "великий розкол" між політичним і військовим командуванням України.

Данілов згадав про Арестовича і повідомив про плани Кремля. Росія використовує російськомовні політичні проекти у своїх цілях. СБУ вже займається відповідними кейсами, серед яких ймовірно є і Олексій Арестович.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти