ЗСУ на Півдні знищили три склади боєприпасів, чотири комплекси С-300 і 39 окупантів

5 серпня 2022, 07:16
Ракетно-артилерійські підрозділи знищили чотири ЗРК С-300, радіолокаційну станцію "Імбир", автоматичний міномет 82-го калібру "Волошка".
Українська авіація, вибух
Українська авіація атакувала склади ворожого озброєння й техніки в Херсонському та Каховському районах / Фото УНІАН

Захисники України розбили три склади з російськими боєприпасами у Придніпровському, Херсоні та Токарівці Херсонської області. Про це повідомляє Оперативне командування Південь у Facebook.

Українська авіація атакувала склади ворожого озброєння і техніки в Херсонському та Каховському районах. Вертолітною парою розбитий ворожий опорний пункт в Миколаївській області.

Ракетно-артилерійські підрозділи знищили чотири зенітно-ракетні комплекси С-300, радіолокаційну станцію "Імбир", автоматичний міномет 82-го калібру "Волошка", а також дев'ять автомобілів.

відео дня

"Достовірно встановлено, що з ворожих лав викреслені 39 ра**истів, 4 зенітно-ракетних системи С-300, радіолокаційна станція "Імбир", автоматичний міномет 82-го калібру "Волошка", 9 одиниць броньованої та автомобільної техніки. Знищено три склади з боєприпасами в Придніпровському, Херсоні та Токарівці. Остаточні втрати ворога дорозвідуються", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Главред, 2 серпня ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ завдали вогневого удару по пункту базування окупаційних військ у Чорнобаївці Херсонської області. Також авіація ЗСУ завдала три удари по опорних пунктах і один - по скупченню озброєння й техніки в Бериславському та Баштанському районах.

Раніше українські військові знищили ще два склади боєприпасів російських загарбників, які розміщувалися на окупованих територіях Донецької та Херсонської областей.

Дивіться новини Херсона онлайн:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти