ЗСУ підірвали російські склади в Іловайську та Брилівці

29 липня 2022, 11:20оновлено 29 липня 2022, 18:21
На Донеччині та Херсонщині яскраво злетіли в повітря ще два місця зберігання зброї та боєприпасів окупантів.
ВСУ взорвали российские склады в Иловайске и Бриловке
ЗСУ підірвали російські склади в Іловайську та Брилівці/ Telegram, скрін

Українські військові знищили ще два склади боєприпасів російських загарбників, які розміщувалися на окупованих територіях двох областей.

Один зі складів злетів у повітря в окупованому Іловайську Донецької області. Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ в Telegram.

При цьому зазначається, що, найімовірніше, більшість окупантів, які перебували на місці розташування складу боєприпасів, загинули. Сам склад згорів ущент.

відео дня

"Переважна більшість (російських окупантів – ред.) вибрала костюми "шкварок", бо вже дуже хотіли в "200 бригаду". Решта, з "веселими" криками біля вогнища, утворювали "харавод". В підсумку "не склад БК і ПММ" сяяв голосно і довго. Не маємо сумніву, що вся та "гуманітарка, міндобрива і селітра" вигоріли вщент", – із сарказмом розповіли в Управлінні стратегічних комунікацій Збройних сил України.

Також повідомляється, що перед ударом по складу боєприпасів окупантів в Іловайську воїни ЗСУ знищили такий самий склад в окупованій Брилівці на Херсонщині.

Раніше повідомлялося, що упродовж доби 28 липня російська окупаційна армія втратила ще чотири склади з боєприпасами на південному напрямку. Крім того, захисники України знищили 36 російських окупантів.

Нагадаємо, окупант збив на Херсонщині гвинтокрил К-52 своєї ж армії. Тепер ЗСУ розшукують російського військового, щоб вручити йому чималу винагороду за таку допомогу українському війську.

Дивіться онлайн новини Донбасу:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти