ЗСУ на лівому березі Херсонщини яскраво підірвали пункт управління окупантів

22 листопада 2023, 18:20
625
Захисники України наполегливо ліквідовують ворожі сили на лівому березі півдня України.
ЗСУ на Лівому березі Херсонщини яскраво підірвали пункт управління окупантів
ЗСУ на Лівому березі Херсонщини яскраво підірвали пункт управління окупантів / колаж: Главред, фото: 53 ОМБ, скріншот СтратКом ЗСУ

Сили оборони України продовжують наступальні дії на лівобережжі Херсонщини і щодня ліквідовують ворога.

Сьогодні, 21 листопада, ЗСУ знищили пункт управління підрозділів спеціального призначення російських окупаційних військ на лівому березі Херсонської області. Про це повідомили у стратегічному командуванні ЗСУ.

Також у командуванні додали, що пункт базувався неподалік національного природного парку - Олешківських пісків. Вони, в свою чергу, знаходяться недалеко від села Кринки, де ЗСУ зараз звільняють території від російських загарбників.

відео дня
ЗСУ підірвали ворожий пункт управління
ЗСУ підірвали ворожий пункт управління / скріншот телеграм

Ситуація на Лівобережжі Херсонщини

У Мережі опубліковано відео, на якому бійці Збройних сил України вітають місцевих жителів в одному зі звільнених населених пунктів Херсонської області. Як пише журналіст Юрій Бутусов, кадри отримані з одного з селищ на лівому березі Дніпра в Херсонській області, який був нещодавно звільнений від російських загарбників.

Також не так давно воїни ЗСУ знищили Російський ТОС-1А "Сонцепік" на лівобережжі Херсонщини. Про це повідомив глава Офісу президента в Telegram-каналі. Андрій Єрмак опублікував момент ураження важкої вогнеметної системи.

Окупанти агресора Росії та колаборанти вивозять з тимчасово захоплених районів лівобережжя Херсонської області цінні речі та документацію, оскільки розуміють, що настає гостра фаза бойових дій. Гуманітарна ситуація там залишається складною – загарбники намагаються знищити населені пункти, щоб згодом звинуватити у злочинних діях ВСУ.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти