У США запропонували Україні віддати території Росії

11 грудня 2023, 17:21оновлено 11 грудня 2023, 19:49
12569
Один з республіканців у США озвучив гучну заяву щодо війни Росії проти України.
У США запропонували Україні віддати території Росії
У США запропонували Україні віддати території Росії / колаж: Главред, фото: УНІАН, командування об'єднаних сил ЗСУ

Сенатор від партії республіканців Джей Ді Венс зробив гучну заяву і запропонував Україні поступитися Росії. Про це стало відомо в ефірі CNN.

Сенатор від штату Огайо заявив, що Україні ймовірно доведеться "поступитися деякими територіями" Росії, щоб бойові дії припинилися.

Заява сенатора - республіканця

Джей Ді Вей також додав, що виступає проти надання додаткової допомоги Україні, тому що не має віри в те, що країна зможе коли-небудь перемогти Росію і в те, що ще одна партія допомоги допоможе закінчити війну, враховуючи те, що всі попередні не допомогли.

відео дня

"В інтересах Америки прийняти те, що Україні доведеться поступитися росіянам деякими територіями, і ми повинні завершити цю війну. Але коли я думаю про велику людську трагедію тут, сотні тисяч невинних були вбиті в цьому конфлікті. Те, що в наших і в їхніх інтересах, - це зупинити вбивства", - заявив Венс.

У питанні додаткового фінансування, яке включає допомогу Україні та Ізраїлю, багато республіканців виявили бажання проти, оскільки, за словами Венса, ніхто не вірив, що Україна збирається виграти війну. Він переконаний, що вся основна увага повинна має бути приділена припиненню бойових дій і вбивств.

"Але щодо українського питання, зокрема, всі знають, що це завжди буде закінчуватися переговорами. Ідея про те, що Україна збирається відкинути Росію назад до кордону 1991 року, була абсурдною, насправді ніхто в це не вірив", - додав Джей Ді Венс.

Допомога США Україні

Нагадаємо, російський президент розраховує, що без відновлення військової підтримки від США, Україна "впаде протягом декількох місяців". Про це заявив голова Комітету з розвідки Сенату США Марка Уорнера після того, як сенатори провалили голосування за "найважливіший" пакет військової допомоги для Києва.

При цьому, сьогодні, 11 грудня, президент Володимир Зеленський вирушив до Сполучених Штатів, де він проведе зустріч з президентом США Джо Байденом. Про це повідомили в офісі президента.

Видання CNN повідомляє, що візит, про який Білий дім оголосив у неділю, є третім візитом Зеленського до Вашингтона з моменту початку війни на Україні. Там зазначають, що візит Зеленського припадає на критичний момент переговорів Конгресу про надзвичайну допомогу Україні. "Конгрес, схоже, не наблизився до угоди щодо документа про зміни імміграційної та прикордонної політики та пакету надзвичайної допомоги, який забезпечить фінансування України та Ізраїлю, до того, як законодавці покинуть місто на канікули", - пише CNN.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти