Удар на Херсонщині: ЗСУ знищили 2 генералів РФ - Арестович

10 червня 2022, 22:48оновлено 10 червня 2022, 23:57
Представники окупантів з армійського корпусу і ФСБ відповідали за організацію референдуму в Херсонській області.
ЗСУ розтрощили КСП РФ у Луганській області
/ facebook.com/GeneralStaff.ua

У захопленій РФ Старій Збур'ївці Херсонської області були знищені 2 генерали російських окупаційних військ, повідомив радник глави Офісу президента Олексій Арестович.

Як розповів він в ефірі Фейгін Live, представники окупантів з армійського корпусу та ФСБ відповідали за організацію референдуму в Херсонській області.

Крім того, в Херсонській області ЗСУ знищили 2 склади боєприпасів, а також попаданням артилерії вбиті мінімум 200 арабських найманців — швидше за все були сирійці.

"Експрес-тур в Україну виявився останнім. Так само загинуло більше сотні російських військових", - додав радник глави ОП.

Раніше розвідка Великобританії повідомляла, що ЗСУ успішно контратакують на Херсонщині. Зазначалося, що серед успіхів, яких вже вдалося досягти на південному заході області-повернення контролю над східним берегом річки Інгулець.

Нагадаємо, за словами військового експерта Олега Жданова, Одесі не загрожує висадка морського десанту Росії і захоплення сухопутними військами противника. Вороже угруповання зав'язло на адміністративному кордоні Миколаївської та Херсонської областей, де його блокують.

читайте також"У місті чути гуркіт боїв": ЗСУ вже під Херсоном – Арестович

Дивіться онлайн новини Херсона:

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти