РФ вдарила дронами по Одещині: пошкоджено порти та елеватор, виникли пожежі

2 серпня 2023, 07:25оновлено 2 серпня 2023, 10:15
Внаслідок атаки на об'єктах портової та промислової інфраструктури регіону виникли пожежі, пошкоджено елеватор.
Дрони Шахед, пожежна машина
Дрони "Шахед" атакували Одеську область / Колаж: Главред, фото: defence-ua.com, t.me/dsns_telegram

У ніч на 2 серпня російські війська атакували за допомогою дронів-камікадзе портову та промислову інфраструктуру на півдні Одеської області.

Як повідомив у Telegram голова Одеської ОВА Олег Кіпер, внаслідок атаки на об'єктах портової та промислової інфраструктури регіону виникли пожежі, пошкоджено елеватор.

"Вночі ворог направив ударні БПЛА на південь Одеської області. Внаслідок атаки на об'єктах портової та промислової інфраструктури регіону виникли пожежі, пошкоджено елеватор. На місці працюють всі відповідні служби", - йдеться у повідомленні.

відео дня

Станом на 05:30 даних про постраждалих не надходило.

Атака дронів на Київ

Минулої ночі в столиці України також гриміли вибухи. Російські окупанти атакували Київ дронами. Всі повітряні цілі — понад 10 БпЛА — були знищені. Зафіксовано падіння уламків у Солом'янському, Голосіївському та Святошинському районах Києва.

Є пошкодження нежитлових приміщень та дорожнього покриття. Обійшлося без серйозних руйнувань і пожеж. Інформація про постраждалих відсутня.

Що кажуть у Повітряних силах

У ніч на 2 серпня 2023 року російські окупаційні війська атакували Україну іранськими ударними безпілотниками "Shahed-136/131". Пуски "шахедів" здійснювались із трьох напрямків – Курськ, Приморсько-Ахтарськ (рф), Чауда (Крим).

Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії із протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 23 ударних БпЛА. Більшість "шахедів" знищено на Київщині та Одещині."На жаль, частина запущених ворогом дронів уразила портову інфраструктуру в Одеській області", - йдеться у повідомленні.

РФ вдарила дронами по Одещині: пошкоджено порти та елеватор, виникли пожежі
Знищено 23 дрони Shahed-136/131 / Фото: t.me/kpszsu

Нагадаємо, в ніч на 1 серпня російські окупаційні війська завдали серію ударів по Харкову та області за допомогою дронів-камікадзе. Зафіксовано влучання по гуртожитку. Відомо про одного постраждалого.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти