"Не можна давати РФ перехопити ініціативу": Зеленський провів засідання Ставки

8 грудня 2023, 22:43
Президент України подякував військовим за їхню стійкість і відвагу на фронті.
Володимир Зеленський, ВСУ
Зеленський провів засідання Ставки / Колаж: Главред, фото: 241 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, Офіс президента

Президент України провів дуже важливе засідання Ставки верховного Головнокомандувача. На засіданні обговорили ситуацію на фронті. Про це Зеленський розповів у своєму відеозверненні.

"Провів засідання Ставки. Як і завжди, головком, командувачі за напрямками доповіли про оперативну ситуацію. Куп'янськ, Лиман і всі донецькі напрямки, південь", - сказав Зеленський.

Він також подякував військовим за їх стійкість і відвагу.

відео дня

"Завдання нашої держави - і зараз, взимку, як би це не було складно, - проявляти силу і не давати ворогові перехопити ініціативу, не давати їм зміцнитися. Я дякую всім, чиї дії забезпечують саме це для України - нашу можливість робити свої кроки. Хочу сьогодні особливо відзначити воїнів, які проявили себе найбільше - і зараз, в боях і взимку, і цієї осені", - додав він.

Нагадаємо, що 28 листопада Зеленський підписав бюджет на 2024 рік. Згідно з документом, доходи бюджету складуть 1,768 трлн грн, а витрати – 3,35 трлн грн.

Зеленський заявив, що новий план мобілізації буде готовий наступного тижня. Президент України анонсував новий комплексний план з мобілізації військовослужбовців.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти