На очах у сина: в Києві на 9-му місяці вагітності померла жінка

19 листопада 2021, 21:10
За попередньою інформацією, причиною смерті стало передозування наркотиками.
скорий
Киянка на 9 місяці вагітності померла від наркотиків / УНІАН

У Києві від передозування метадоном померла вагітна жінка. Його вона вживала в той час, як у квартирі знаходився її маленький син.

Про страшний випадок, який стався в одній з квартир Києва, повідомили в соцмережах, пише "24 канал".

За непідтвердженими даними, жінка вживала заборонені речовини разом зі своїм чоловіком - вони вжили метадон і лягли спати. Через кілька годин після цього чоловік прокинувся і побачив свою кохану на підлозі без ознак життя. Медики швидкої, які прибули за викликом власника квартири, не змогли реанімувати жінку.

відео дня

читайте такожМетадон у крові Полякова: що відомо про наркотик, який знайшли в організмі депутатаПомерла перебувала на 9 місяці вагітності - через кілька тижнів мала народжувати другу дитину.

За тим, як рятували маму, і тим, як вона вживала наркотики, спостерігав перший син пари. Він, швидше за все, дивився мультики в тій же кімнаті, де померла жінка.

Раніше ми повідомляли, що в місті Дубно Рівненської області вночі 17 листопада померла від наслідків коронавірусу 20-річна вагітна жінка. Немовля також врятувати не вдалося. Як розповів головний санітарний лікар Рівненщини Роман Сафонов, жінка була на сьомому місяці вагітності. У неї були проблеми з дихальною системою і важка пневмонія через коронавірус.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти