На Франківщині чиновник назвав депутатку відьмою і вилетів з посади

30 січня 2024, 15:25
Секретаря Коломийської міськради Андрія Куничака звільнили після того, як під час засідання в листопаді 2023 року він назвав "відьмою" депутатку Галину Белю.
Відьма, Куничак
Як каже омбудсмен Лубінець, чиновник Куничак вжив висловлювання, які дискримінують депутатку за ознакою статі / колаж Главред, фото Instagram і ua.depositphotos.com

Секретаря Коломийської міської ради (Івано-Франківська область) Андрія Куничака звільнили з посади після того, як під час засідання в листопаді 2023 року він назвав "відьмою" депутатку Галину Белю. Про це повідомив уповноважений із прав людини Верховної Ради Дмитро Лубінець.

За його словами, секретар вжив висловлювання, які дискримінують депутатку за ознакою статі. Вони "принижують жінку, порушують її право на повагу до честі, гідності та впливають на ділову репутацію як депутата міської ради".

Лубинець також розповів, що до нього із заявою на Куничака звернулася і сама потерпіла. Негідна поведінка секретаря міськради була розглянута на засіданні Постійної комісії, на якій були присутні обидві сторони. Згодом Коломийська міська рада ухвалила рішення достроково припинити повноваження свого секретаря.

відео дня

Нагадаємо, у квітні 2021 року Анну Алхім внесли до бази "Миротворець" через те, що вона заперечувала російську агресію та брала участь в актах гуманітарної агресії Росії проти України. Після 24 лютого блогерка, яка називала Путіна "красунчиком", перевзулася, за що знову зазнала критики з боку фоловерів.

Пізніше вона жорстко відреагувала на хейт через сторіс про лікарню Дніпра та назвала українців "тупорилим стадом". У соцмережах ракетний удар по лікарні в Дніпрі пов'язали з недавнім її постом в Instagram.

Пізніше співачка Анна Трінчер влаштувала скандал і накинулася на Алхім за те, що блогерка слухає російських виконавців. Алхім, яку звинувачували в наведенні російських ракет на лікарню заявила, що вона не бачить проблеми в російських виконавцях та їхніх піснях.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти