Мінували вночі під носом у окупантів: ЗСУ підірвали ворожий понтонний міст

16 червня 2022, 14:07
383
Рашистів не збентежило те, що поблизу місця, де вони будували міст, було багато спаленої техніки.
ВСУ підірвали понтонний міст
ЗСУ замінували понтонний міст під носом у окупантів / скріншот

У Луганській області українські військові підірвали понтонну переправу, яку ра**исти навіть не встигли добудувати. ЗСУ успішно замінували її прямо в окупантів під носом. Про це повідомили в Генштабі.

Рашисти в черговий раз намагалися прокласти міст для форсування річки. Однак їх навіть не збентежило те, що біля цього місця купу спаленої техніки.

"Ми не знаємо, на що сподівався противник в той момент, коли під його носом, посеред ночі, воїни ССпО України мінували понтон. Але ми точно знаємо, які емоції були у наших воїнів, коли вони відправили в повітря чергову ворожу переправу", - йдеться в повідомленні.

відео дня

читайте такожЗнищили штаб, склад боєприпасів і техніку: бійці ЗСУ потужно вдарили по окупантах на Харківщині

Як повідомляв Главред, український опір і загроза морської блокади на півдні заважають планам Росії щодо анексії Херсонської та Запорізької областей, йдеться в аналізі Інституту вивчення війни. Російські війська, ймовірно, мають намір посилити контроль над доступом до портів в Чорному морі під захистом укріпленої військово-морської присутності на острові Зміїний.

Нагадаємо, радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що війна Росії проти України може зайняти кілька років. За його словами, росіяни усвідомили, що у них не вийде швидко окупувати Україну.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти