Лежав посеред вулиці: на Полтавщині натрапили на труп чоловіка

16 листопада 2021, 21:45
Для встановлення причини смерті тіло померлого було направлено на судово-медичну експертизу.
лікарня
Помер посеред вулиці / pixabay

Сьогодні, 16 листопада, близько 06:30, в селі Гожули, що в Полтавській територіальній громаді, на вулиці виявили мертвого чоловіка.

Як розповіли у пресслужбі поліції області, тіло, що лежало на вулиці Парковій, побачили перехожі та зателефонували правоохоронцям.

"На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група, яка встановила особу чоловіка. Ним виявився 43-річний місцевий житель", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Для встановлення причини смерті тіло померлого було направлено на судово-медичну експертизу.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України.

читайте такожШукали 11 днів: у Хмельницькій області зниклого хлопця знайшли мертвим біля "собачого острова"

Раніше ми повідомляли, що в навчальному центрі Десна в Чернігівській області сталося самогубство - військовий строкової служби застрелився, коли перебував на посаді. Інцидент стався близько 4 години ночі. Військовому було 23 роки, а до дембеля йому залишався місяць.

Також писали, що в Кривому Розі Дніпропетровської області, де подружжя-пенсіонери викинулися з четвертого поверху квартири з різницею в кілька хвилин. Загиблі пенсіонери залишили прощальну записку, в якій просили нікого не звинувачувати в їх смерті.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти