До Путіна терміново викликали медиків: ЗМІ з'ясували, що не так з російським диктатором

25 липня 2022, 11:54
Господарю Кремля стало зле наприкінці минулого тижня. Він скаржився на сильну нудоту. У зв'язку зі станом здоров'я Путіна на заходах його замінить двійник.
Путін хворий
Путіну раптово стало погано, пишуть ЗМІ / колаж фото ua.depositphotos.com, УНІАН

Президенту Росії Володимиру Путіну в ніч з п'ятниці 22 липня на суботу 23 липня знадобилася термінова медична допомога.

Про це повідомляє Телеграм-канал Generall SVR.

Зазначається, що господар Кремля скаржився на сильну нудоту.

відео дня

"Близько першої години ночі до президента викликали медпрацівників, які чергували в резиденції. Путін поскаржився на сильну нудоту. Через двадцять хвилин була викликана додаткова бригада медиків з лікарями президента. Відомо, що лікарі надавали допомогу та були біля Путіна впродовж трьох годин", - йдеться у повідомленні.

Телеграм-канал також пише, що у зв'язку зі станом здоров'я Путіна ухвалено рішення на цьому тижні, якщо буде потрібно, в низці заходів, де передбачено особисту участь президента його замінить двійник, а у відеоформаті буде застосовуватися технологія Deepfake.

Як повідомляв Главред, під час візиту президента країни-агресора Росії Володимира Путіна до Ірану господар Кремля нездужав. Йому треба було чотири рази "відпочити" в присутності медичного працівника.

Нагадаємо, раніше ЗМІ писали з посиланням на джерела в розвідці, що президент країни-агресора Володимир Путін впав у кому нібито після невдалої операції.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти