Дива не сталося: кота, який став символом незламності Бородянки, врятувати не вдалося

14 квітня 2022, 16:38
Тварина отримала безліч травм і довго голодувала.
Дива не сталося: кота, який став символом незламності Бородянки, врятувати не вдалося
Кота, який став символом незламності Бородянки, врятувати не вдалося/ t.me/Pravda_Gerashchenko/12467

Одним із символів незламності міста Бородянка у боротьбі з російськими агресорами став кіт, якого рятувальники витягли з-під завалів багатоповерхового будинку. На жаль, він помер.

У тварини, яку знайшли на руїнах Бородянці, виявили проблеми зі шлунком, адже він довгий час просидів взагалі без харчування. Пухнастий помітно схуд, а з його тулуба, покритого синцями, лікарі витягли кілька уламків будинку, передавати радник глави МВС Антон Геращенко.

"Його забрали і спробували врятувати, але на жаль... нанесені ра**истами каліцтва не залишили коту шансів на життя. А так хотілося б, щоб в історії Мурчика був щасливий фінал. Так, його звали Мурчик і навіть господарі знайшлися, впізнали свого вихованця по фотографії, чекали зустрічі. Але, на жаль...", - підсумував Геращенко.

відео дня

читайте також"Макарівський Хатіко" , який так і не дочекався своєї господині, знайшов нову сім'юРаніше ми писали, що одному з міст Київської області, яке звільнили від російських окупантів, помітили пса, який сидить поруч з тілом свого вбитого військовими рф господаря.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти