ЗСУ розбили 24$-мільйонний ЗРК Тор, який окупанти РФ готові були перекинути на острів Зміїний

ЗСУ розбили 24$-мільйонний ЗРК Тор, який окупанти РФ готові були перекинути на острів Зміїний

Армія України ліквідувала два десятки російських військових.

Збройні сили України на південному напрямку розтрощили російських окупантів. Захисники знищили зенітно-ракетний комплекс ворога Тор, та іншу військову техніку, серед якої реактивна система залпового вогню Град, самохідні артилерійські установки та ворожий безпілотний літальний апарат Орлан-10. Зенітно-ракетний комплекс окупанти збиралися перекинути на захоплений ними острів Зміїний. Вбито два десятки російських військових. Про це заявили в Пперативному командуванні Південь.

Як повідомили в командуванні, в п'ятницю, 6 травня, сили української оборони на півдні держави знищили зенітно-ракетний комплекс Тор. Загарбники мали намір перекинути його на окупований острів Зміїний.

Також українські захисники на півдні розбили іншу ворожу техніку - РСЗВ Град, самохідні гаубиці і безпілотник Орлан-10.

Вбито два десятки російських військових.

Читати такожАрмія України перейшла в контрнаступ на Харківському та Ізюмському напрямках - ЗалужнийЗазначимо, вартість однієї одиниці зенітно-ракетного комплексу Тор оцінюється в 24,1 млн доларів США.

Дивіться відео ТСН - армія України знищила ворожі цілі на острові Зміїний

Війська України розбивають техніку окупантів РФ

В 30-й окремій механізованій бригаді ЗСУ розповіли історію, як одна з груп розбила близько трьох десятків ворожих танків та іншої бронетехніки. Українські захисники показали сильний характер і сміливість. Навіть коли ворожі танки йшли під потужним прикриттям артилерії, бійці під Градами заряджали ракети, щоб знищити якомога більше танків противника.

У Харківській області в районі міста Ізюм, де йдуть важкі бої, сили оборони України знищили колону забезпечення російської армії. Машини перевозили паливо і снаряди для окупантів РФ.

Згідно з даними Генштабу, війська Росії продовжують свою "операцію" з метою окупації всіх районів Донецької та Луганської областей. За минулу добу ЗСУ відбили 8 ворожих атак. В результаті було знищено 3 танки, 8 артилерійських систем, 7 одиниць броньованої техніки, 1 автомобіль і 3 одиниці спеціальної інженерної техніки противника.

Главред рекомендує:

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти