РФ вдарила по Краматорську "Іскандером": кількість жертв і постраждалих зросла

Увечері 1 лютого РФ вдарила ракетами по Краматорську / Фото ДСНС

Внаслідок російського ракетного удару в Краматорську зруйнований з четвертого по перший поверхи чотириповерховий житловий будинок.

Увечері 1 лютого російські окупанти завдали ракетного удару по багатоповерховому житловому будинку центрі Краматорська з використанням «Іскандера".

Пошкоджено щонайменше вісім багатоквартирних будинків, один з них повністю зруйнований. Внаслідок обстрілу три людини загинули, ще 20 — отримали поранення. Під завалами ще можуть перебувати люди, передає Суспільне.

В Telegram ДСНС повідомляється, що в результаті російського ракетного удару в Краматорську зруйнований з четвертого по перший поверхи чотириповерховий житловий будинок з подальшим загорянням припаркованих автомобілів.

Станом на 01: 00 2 лютого внаслідок обстрілу рятувальники деблокували тіла трьох загиблих і дві людини врятовані.

Травмовано 21 особу, з них 8 осіб госпіталізовано.

Загоряння автомобілів ліквідовано. Розгорнуто пункт обігріву.

Ракетний удар по Краматорську Фото ДСНС
Ракетний удар по Краматорську Фото ДСНС
Ракетний удар по Краматорську Фото ДСНС
Ракетний удар по Краматорську Фото ДСНС
Ракетний удар по Краматорську Фото ДСНС
Ракетний удар по Краматорську Фото ДСНС

Ракетні удари РФ по Україні

Глава об'єднаного прес-центру Сил оборони півдня Наталія Гуменюк заявила, що РФ може готувати новий удар по Україні. За її словами, окупанти готові використовувати як дрони-камікадзе, так і крилаті ракети.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький заявив, що у Росії залишилося до 20% від довоєнних запасів високоточних ракет - приблизно 550 одиниць. Тому вона комбінує їх з дронами-камікадзе і переробляє ракети C-300 і C-400 для запусків "земля-земля".

Політичний аналітик Олександр Кочетков вважає, що якщо у Росії залишаться технологічні можливості, то поблизу 24 лютого буде один з наймасовіших ударів по Україні ракетами і безпілотниками.

Інші новини:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти