РФ готується масовано бити по Україні: Зеленський назвав цілі й терміни ударів

Володимир Зеленський попередив про нові удари РФ / Колаж: Главред, фото: Офіс президента України, Міноборони РФ

Україна планує максимально посилити засоби ППО, підкреслив Володимир Зеленський.

Рятувальники та енергетики ліквідують наслідки російського авіаудару по Херсону, повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Весь день енергетики, рятувальники працюють дуже активно в Херсонській області, а також в Донецькій області ліквідовують наслідки ударів по енергооб'єктах. Зокрема, у Херсоні сьогодні були відключення через російські бомби. Наші ремонтні бригади роблять все можливе", - сказав він в ході свого відеозвернення.

Станом на сьогоднішній день, сказав Зеленський, в Херсоні відновлені поставки електрики і майже у всьому місті водопостачання, крім 10 будинків в Таврійському мікрорайоні. "Щодо цих будинків ремонтні роботи мають завершитися завтра", - сказав президент.

"Ми повинні усвідомлювати, що таких російських ударів з наближенням зими стане більше. Більше по об'єктах генерації, по мережі. До цього потрібно бути готовим", - зазначив він.

За словами Зеленського, "ми максимально посилимо ППО так, як це реально в наявних умовах. Навіть більше, ніж реально, ми домовляємося з партнерами про такі кроки в захисті, які раніше не застосовувалися. Але, крім цього, багато чого буде залежати від готовності місцевої влади, зокрема в містах, від підготовки роботи енергетичних компаній і операторів зв'язку".

"Кожен повинен виконати свою частину захисної роботи, щоб російський терор цієї землі не зупинив Україну. Так само, як на полі бою, у всіх областях ми повинні бути максимально стійкими і міцними", - заявив він.

Масовані удари РФ

Раніше повідомлялося, що РФ готує масовані удари: у ЗСУ попередили про терміни і назвали цілі атак. Окупанти РФ не відмовляються від вирішення своїх стратегічних завдань, підкреслив Юрій Ігнат.

Нагадаємо, раніше у розвідці назвали, коли і чим РФ планує масовано бити по Україні. Ворог останнім часом в більшості завдає ударів дронами-камікадзе, підкреслив Андрій Юсов.

Нагадаємо, українцям назвали цілі – чим і коли планує бити РФ. Наталія Гуменюк розповіла про тактику дронових ударів РФ по території України.

Більше новин:

Новини заразКонтакти