Рашистів ганяє у хвіст і в гриву: навідник САУ "Принцеска" стала зіркою TikTok

Тетяна Чубар / НВ

Тетяна Чубар служить у 58-й окремій мотопіхотній бригаді ім. гетьмана Івана Виговського.

У соцмережі TikTok мільйонні перегляди набирають ролики блогерки з нікнеймом "princeska_13". Дівчина служить в лавах ЗСУ і є навідницею САУ.

Одне з відео, де захисниця України хвацько справляється з потужною військовою машиною, вже набрало під 2 млн переглядів.

Сміливу дівчину звуть Тетяна Чубар, у неї є двоє дітей. Одній дитині 7 років, в перший клас пішов, а другому ось буде 4 роки в травні.

Вона родом з міста Конотоп на Сумщині. Вона зараз служить у 58-й окремій мотопіхотній бригаді ім. гетьмана Івана Виговського.

/ НВ

В інтерв'ю НВ вона зізналася, що хотіла стати кондитером, але тепер служить в екіпажі САУ і знищує ворога на фронті.

"Я була статистиком в медичній роті в 2017 році. Потім - декрет [за другою дитиною]. Коли вийшла - пішла в реактивну батарею", - говорить зірка Мережі.

За її словами, рідні не хотіли, щоб вона продовжувала службу, але дівчина наполягла на своєму.

"Я розумію, що у мене двоє дітей. Я далі хочу вчитися ще на офіцера, але поки не можу, тому що мене і так вдома не буває. Мене зовсім діти не будуть бачити. Але я хочу далі просуватися в цьому", - говорить Чубар.

/ НВ

Вона також описала свою участь у бойових діях:

Війна в Україні

В рамках указу Путіна Росія ввела війська на території окремих районів Донбасу.

Вночі на четвер, 24 лютого, Путін заявив, що прийняв рішення про проведення "спеціальної військової операції" у зв'язку з ситуацією на Донбасі.

Ракетні удари почалися по Києву, Харкову та іншим містам України.

Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів. За словами українського президента, вторгнення Росії в Україну – це насправді початок війни проти Європи.

Читати такожСмертоносна зброя для ЗСУ: Британія хоче озброїти Україну потужними САУ- "вбивцями"

Читайте ще:

Новини заразКонтакти