"Ніякого перемир'я не буде": Пушилін відкрито відмовився виконувати "наказ" Путіна

Пушилін відмовився виконувати наказ Путіна про припинення вогню / Колаж фото сайт Кремля, УНІАН

Ватажок терористів "ДНР" цинічно заявив, що він "не вважає українську владу православною", тому окупанти продовжать обстріли.

Ватажок терористів "ДНР" Денис Пушилін вирішив не виконувати "наказ" "директора РФ" Володимира Путіна про "припинення вогню" на війні в Україні. Про це він прямо написав на своєму Telegram-каналі.

Він цинічно заявив, що окупанти продовжуватимуть вбивати українців навіть на Різдво, адже Пушилін "не вважає українську владу православною".

Ватажок "ДНР" голосно заявив, що "ні про яке перемир'я і мови бути не може". Тим самим він підтвердив, що так зване "рішення" Путіна є звичайним ходом для відводу очей, яке нічого не має спільного з реальністю.

"Рішення стосується припинення ініціативного вогню або наступальних дій з нашого боку. Але це не означає, що ми не будемо відповідати на провокації противника! Або дамо хоч якийсь шанс ворогові в ці святкові години поліпшити свої позиції на лінії зіткнення", - написав Пушилін.

Пушилін відмовився виконувати наказ Путіна про припинення вогню / скріншот

"Різдвяне перемир'я"

5 січня президент країни-агресора Володимир Путін зажадав від Міністра оборони РФ Сергія Шойгу ввести режим припинення вогню. Як повідомляється на сайті Кремля, Путін доручив ввести з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня режим припинення вогню "по всій лінії бойового зіткнення в зоні СВО".

В цей же день російські загарбники вбили в місті Берислав Херсонської області цілу родину - вони під час атаки з повітря потрапили до їхнього будинку. Загинули батьки та їх 12-річний син.

Нагадаємо, патріарх Кирило, який раніше закликав вбивати українців, закликав встановити "різдвяне перемир'я" з 6 по 7 січня. Відповідну заяву було опубліковано на офіційному сайті Московського патріархату.

Інші новини:

Автор: Ангеліна Підвисоцька
Новини заразКонтакти