StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Лікар назвав ймовірну причину смерті Королеви

12 вересня 2022, 18:51
2292
Медики звернули увагу на деякі особливості поведінки і зовнішнього вигляду Королеви.
Померла Королева Єлизавета II
Померла Королева Єлизавета II / instagram.com/theroyalfamily, pixabay.com

Доктор Деб Коен-Джонс, що живе в Перті, Західна Австралія, сказала, що руки королеви Єлизавети, яка померла 8 вересня і її фото під час позування з Лізтрасс, могли вказувати на погіршення її здоров'я.

За словами медика, яку цитує видання Express.co.uk, схоже, є ознаки захворювання периферичних судин. Це порушення кровообігу, яке викликає звуження, закупорку або спазм кровоносних судин за межами вашого серця і мозку.

"Іноді це може призвести до серцевої недостатності. Якщо у вас таке погане периферичний кровообіг, органи не отримують хорошого кровопостачання. Це може бути ознакою поліорганної недостатності", - говорить вона.

відео дня

За даними хоспісу Crossroads " "плями" або знебарвлення, видимі на руках королеви, могли бути ознакою того, що кров більше не тече ефективно, порушено кровообіг.

Доктор каже, що стан Її Величності виглядає "вельми важким", і припустив, що вона могла відчувати біль.

Однак Букінгемський палац заявив, що Королева мирно померла у своїй резиденції в Балморалі, куди її відвідали діти.

Померла Єлизавета II

8 вересня, у другій половині дня стало відомо, що лікарі стурбовані станом Єлизавети II і взяли її під медичне спостереження в замку Балморал.

"Після оцінки сьогодні вранці лікарі королеви стурбовані здоров'ям Її Величності і рекомендували їй залишатися під медичним наглядом. Королева залишається в Балморалі", - повідомив представник Букінгемського палацу.

З королевою були всі її четверо дітей, а також Вільям, герцог Кембриджський. Згідно з порядком престолонаслідування, він є наступним після свого батька Чарльза спадкоємцем британської корони.

За даними The Guardian, значні зміни в стані здоров'я Єлизавети II відбулися в жовтні 2022 року, коли вона скасувала поїздку до Північної Ірландії і потрапила до лікарні. З тих пір вона кілька разів відвідувала лікарню, але лікувалася амбулаторно.

Ближче до 17: 00 за Києвом з'явилася інформація про смерть королеви, але вона виявилася фейком. Букінгемський палац підтвердив кончину Єлизавети II тільки через кілька годин.

До самої смерті вона виконувала обов'язки монарха Великобританії і королівств Співдружності. Єлизавета стала найстарішим монархом не тільки в історії британської імперії, але і самим долгоправящім главою держави в світі.

Тепер Британський трон за законом переходить принцу Чарльзу. Новому королю Великої Британії 74 роки.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти