StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Волочкова назвала безглузду причину, чому від неї шарахається єдина донька

26 травня 2023, 02:05
Анастасія Волочкова змішала Аріадну з брудом за відмову балерині в запрошенні на випускний вечір.
Анастасія Волочкова, Аріадна Волочкова
Анастасія Волочкова наїхала на доньку Аріадну через випускний / колаж: Главред, фото: instagram.com/volochkova_art

Російська балерина Анастасія Волочкова затіяла скандал зі своєю єдиною донькою - 17-річною Аріадною. Цього року дівчина закінчує школу, і чітко дала зрозуміти матері, що на останньому дзвінку і випускному балу бачити її не бажає.

Аріадна Волочкова вже більше трьох років не живе з балериною - вона перебралася до батька і його нової сім'ї, де їй не дошкуляють папараці і витівки епатажної матері. Не дивно, що особливі дні в житті кожного підлітка Волочкова-молодша не захотіла перетворювати в черговий бенефіс танцівниці.

Анастасія в свою чергу, замість того, щоб увійти в становище своєї дитини, зам'яти це питання і жити далі, вирішила винести сміття з хати. Вона наїхала на Аріадну, мовляв не здивована поведінкою спадкоємиці, яка ревнує до її слави, а сама в житті поки нічого не добилася.

Такий коментар вона дала росЗМІ: "Випускний вечір, випускний бал, не захотіла бачити, приревнувала до моєї слави, до мого успіху, заради Бога. Нічого страшного не сталося! Вона поки ще ніким не стала, але вже бачить в мені конкурентку. Тоді як за моїми плечима вже ціла кар'єра!"

Пізніше ситуація загострилася: на своїй сторінці в Instagram Волочкова виклала багатохвилинне відео, в якому називає дочку невдячною, а сім'ю колишнього чоловіка - клоакою. Балерина скаржиться, що її зрадили, тому що донька боїться, що та "перетягне ковдру на себе". Тоді Анастасія заявила, що все ж прийде на випускний всупереч забороні Аріадни. Не обійшлося і без фірмового шпагату.

Нагадаємо, не так давно Волочкова вразила своїм цинізмом. Вона зібралася розважати дітей, яких насильно депортували з України до Росії.

У коментарях під постом користувачі мережі були шоковані поведінкою одіозної балерини. Їй нагадали, хто насправді зруйнував українські Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Лисичанськ і позбавив дітей щасливого дитинства.

Також ми писали, що Анастасія Волочкова і актор Микита Джигурда з'явилися на публіці разом. Балерина повідомила, що стала секундантом Микити Джигурди, але її зовнішній вигляд підняли на сміх її ж підписники.

Дивіться відео про те, чому балерина вдруге не стала мамою:

Інші новини про Анастасію Волочкову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти