StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Старий вояка: у Алена Делона копи знайшли конфіскували зброю і тисячі патронів:

28 лютого 2024, 11:16
Французька поліція знайшла і конфіскувала 72 одиниці вогнепальної зброї і більше 3 тисяч патронів в будинку французької Кінозірки Алена Делона.
Делон
В особняку Алена Делона пройшли обшуки / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Французькі поліцейські знайшли та конфіскували 72 одиниці вогнепальної зброї та понад 3 тисячі боєприпасів до німця в особняку французької Кінозірки Алена Делона. Про це повідомив у коментарі порталу France24 прокурор душі-Монкорбон (селище в 135 км від Парижа, в якому живе Делон) Жан-Седрікс Го.

Він підкреслив, що у актора не було дозволу на зберігання жодного з видів зброї, яке було знайдено під час обшуку.

Раніше до Делону прийшов у справах службовець з суду. І побачив в особняку актора зброю, а потім сповістив про це правоохоронців. Після чого суд і призначив проведення обшуку.

відео дня

Журналісти не уточнюють, з якого приводу службовець відвідав будинок актора, але нагадали, що Делон має намір судитися зі своїм старшим сином Ентоні Делоном. Плюс актора суд визнав недієздатним за медичними показниками, а його трьох дітей (крім Ентоні, це син Ален-Фаб'єн і дочка Анушка) позбавили права догляду за ним. Крім Арсеналу у кіноактора також знайшли відбудований в будинку тир.

До слова, Делон в колишні часи був відомий як колекціонер зброї. Зокрема, він кілька років тому продав на аукціоні гвинтівку Winchester зразка 1894 року з укороченим стволом 30-го калібру, яка фігурувала в популярному американському вестерн-телесеріалі "Ім'ям закону" (його артисту подарував зірка Голлівуду Стів Маккуїн).

Хто такий Ален Делон?

Ален Фаб'єн Моріс Марсель Делон - французький актор театру і кіно, кінорежисер, сценарист і продюсер.

Найбільшу популярність здобув після фільмів "На яскравому сонці" (1960), "Рокко і його брати" (1960), "Леопард" (1963), "Чорний тюльпан" (1964), номінант на премію "Золотий глобус" у категорії "Найкращий дебютант". Володар премії "Сезар" за найкращу чоловічу роль у картині "Наша історія" (1984). Офіцер ордена Почесного легіону.

Нагадаємо, раніше Ален Делон приєднався до тих зірок світової культури, які підтримують Україну в її боротьбі з Росією.

Як пишуть українські дипломати, Делон приєднався до проекту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier і посольства України. У його рамках 86-річний легендарний актор прочитав вірші з легендарної книги "Кобзар" Тараса Шевченка.

Крім того, пізніше легендарний актор вирішив висловити підтримку Україні і взяти інтерв'ю у президента Володимира Зеленського.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти