StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Постійно говорить, що він немічний старигань": 88-річний Делон зібрався засудити сина

5 січня 2024, 16:20
10976
Легендарний актор Ален Делон планує подати позов до суду на сина Ентоні, постійно роздає песимістичні прогнози про стан здоров'я батька.
Делон, син
Ален Делон хоче засудити сина Ентоні за наклеп / колаж Главред, фото ua.depositphotos.com

Легендарний французький актор і продюсер Ален Делон, який зараз продовжує лікування після двох інсультів, збирається подати судовий позов за наклеп на свого сина Ентоні в одному з інтерв'ю відомому французькому виданню. Про це пише британський портал The Guardian.

Справа в тому, що син зірки довгий час в ЗМІ відверто розповідав про важкий стан батька після двох інсультів. "Він мало говорить через втому. Його дратує, коли ми просимо повторити сказане, тому що його мова не завжди чітка, а голос – тихий", - заявив Ентоні Делон про свого батька в інтерв'ю порталу Paris Match.

Це послужило причиною розколу в сім'ї. Хворий актор не згоден з такими заявами. Тому через кілька годин після виходу інтерв'ю адвокат Алена заявив, що вони збираються подати позов до суду за "шокуючу інформацію в ЗМІ". І додав, що знаменитість "вже не може терпіти заяви Ентоні, який постійно говорить йому, що він немічний старигань".

відео дня

Нагадаємо, раніше Ален Делон приєднався до тих зірок світової культури, які підтримують Україну в її боротьбі з Росією.

Як пишуть українські дипломати, Делон приєднався до проекту солідарності з українським народом від журналістської команди Cyril Viguier і посольства України. У його рамках 86-річний легендарний актор прочитав вірші з легендарної книги "Кобзар" Тараса Шевченка.

Крім того, пізніше легендарний актор вирішив висловити підтримку Україні і взяти інтерв'ю у президента Володимира Зеленського.

Вас можуть зацікавити такі матеріали:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти