Медведєв пригрозив Зеленському вбивством: в ОП вказали на його "балабольство"

3 травня 2023, 20:47
Михайло Подоляк потролив Медведєва і вказав на те, що Медведєв може лише голосно говорити.
Медведєв Зеленський
Медведєв погрожує Зеленському вбивством / Колаж фото Офісу президента, сайт Кремля

У Кремлі сталася пожежа після атаки безпілотників - загорівся дах. РФ намагається у всьому звинуватити Україну. Заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв оскандалився після своєї дивної заяви про "необхідність усунути" президента України Володимира Зеленського. Про це він прямо написав у своєму Telegram-каналі.

Він також розмріявся про "капітуляцію" України.

"Після сьогоднішнього теракту не залишилося ніяких варіантів, крім фізичного усунення Зеленського і його кліки. Він не потрібен навіть для підписання акту беззастережної капітуляції", - написав Медведєв.

пост Медведєва
Медведєв погрожує Зеленському вбивством / скріншот

Реакція Офісу президента

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розкритикував Медведєва і жорстко поставив його на місце. Він потролив Медведєва і вказав на його "балабольство".

"На будь-яку загрозливу заяву типового російського суб'єкта "Медведєва" (заступник Радбезу Росії), особливо про "фізичне знищення", є блискуча фінська ремарка: Tyhjät tynnyrit kolisevat eniten (в перекладі – "Порожня бочка сильніше гримить", "В бочці і дзвону багато")", - написав Подоляк.

пост Подоляка
Медведєв погрожує Зеленському вбивством / скріншот

Удар безпілотника по Кремлю

У Кремлі 3 травня зробили заяву, в якій звинуватили Україну в нібито "спробі завдати удару" по резиденції глави країни-агресора Росії Володимира Путіна.

"Сьогодні вночі київським режимом була здійснена спроба нанесення удару безпілотними літальними апаратами по кремлівській резиденції президента, повідомив Кремль. Два безпілотні літальні апарати були націлені на Кремль", - вказали в повідомленні.

Російські пропагандисти написали, що Путін не постраждав. Кремлівський рупор Дмитро Пєсков повідомив, що Путіна під час атаки не було – він працював у своїй резиденції в Ново-Огарьово.

У мережі опублікували відео, як невідомий безпілотник завдає удару по даху Кремля, після чого відбувається загоряння.

На Банковій немає жодної інформації про нічні атаки безпілотників на Кремль. Україна спрямовує всі свої сили і засоби на звільнення своїх територій, а не на напад на чужі об'єкти. Про це заявив прессекретар президента Сергій Нікіфоров.

Президент України Володимир Зеленський прямо заявив, що Україна не атакує російського диктатора Путіна чи Москву. Держава використовує зброю лише для захисту своєї території.

Дивіться відео про те, як безпілотник атакував Кремль:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти