StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я думала вона жартує": жінка хоче назвати дочку найжахливішим ім'ям у світі

31 травня 2023, 12:39
Жінка хоче назвати свою дитину так, як кажуть про Люцифера. Всі намагаються її відмовити.
жінка, дитина
Жінка хоче назвати дочку прізвиськом Люцифера / Колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Жінка виявилася практично вигнаною з власної сім'ї через те, що вона просто хотіла врятувати племінницю від жахливого імені, яке їй хотіли дати батьки. Родичі звинуватили жінку в ревнощах через її чесні поради. Про це повідомляє Mirror.

У двоюрідної сестри жінки народиться дочка. Всю вагітність жінка натякала на ім'я і лише недавно зізналася, як саме хоче назвати дитину. Ім'я було пов'язане з тим, що приносять діти в цей світ.

"Моєю першою здогадкою було щось нормальне, як Хоуп. Я вважав, що діти приносять надію у світ. У будь-якому випадку, ніщо не могло підготувати мене або мою сім'ю (мою маму, братів і сестер) до того, що вона планувала", - каже жінка.

відео дня

Виявилося, що сестра говорила зовсім про інше ім'я. Вона захотіла дитину назвати Несучим світлом з прізвиськом Брінгс. Варто відзначити, що саме "Несе світло" - це друге ім'я Люцифера. Однак жінку це навіть не бентежило і вона не хотіла приймати ніякі інші поради.

"Я дізналася, що спочатку вона вибрала кілька інших імен. Ці імена трохи краще, ніж несучий світло. У неї були Андромеда, Кассіопея та Старр, щоб назвати декілька. Я запитала її, чому їй не подобаються ці імена, і вона тільки знизала плечима", - каже жінка.

Користувачі соцмереж порадили жінці бути поруч з племінницею, коли дитину почнуть ображати в школі.

"Це жахливе ім'я і над дитиною будуть безжально знущатися в школі", - говорить Користувач.

Нагадаємо, Главред повідомляв про те, що начальниця звільнила тренера з гімнастики через те, що у жінки було погане самопочуття. Її позбавили роботи прямо в той момент, коли вона була у відділенні невідкладної допомоги. Потім жінка вирішила помститися начальниці і в підсумку її бізнес розвалився.

Також ми розповідали про те, що жінка дала своїй новонародженій дитині дивне ім'я - Зациан. Все сталося в той момент, коли її брат грав в гру про покемонів і запропонував дати дитині ім'я одного з персонажів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти