StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Хитра головоломка для найуважніших: треба лише за 10 секунд знайти собаку

13 жовтня 2023, 18:14оновлено 14 жовтня 2023, 14:23
7645
Спробуйте розгадати цікаву і захоплюючу головоломку - на засніженому полі потрібно знайти ще одну, третю собаку, яка навіть не ховається від вас.
Загадка
Знайдіть третю собаку за 10 секунд / The Times of India

Коли нудна рутина займає весь час, спробуйте відволіктися і розгадати веселі головоломка. Так вам вдасться і повеселитися, і потренувати мозок. На цей раз нам потрібно розгадати оптичну ілюзію, де потрібно на білосніжному полі знайти ще одну собаку.

Головоломка, яку пропонує розгадати The Times of India, на перший погляд дуже проста, але містить у собі цікаву загадку. Собака поруч, але помітить її далеко не кожен.

Подобаються головоломки? Спробуйте розгадати ще одну: Головоломка, яка зведе з розуму геніїв: треба лише за 6 секунд знайти кота

відео дня

На зображенні - білосніжне поле, а праворуч дві собаки. Зліва фігура нібито людини. Ваше завдання - знайти за 10 секунд, де сховалася третя собака.

Загадка 1
Собаку знайти насправді просто, будьте уважні / The Times of India

Не знайшли собаку? Підказка: третя собака - зліва. Фігура, яка, на перший погляд, схожа на людину, насправді і є собакою.

Розгадка
Якщо вдалося знайти собаку, у вас зір, як у орла / The Times of India

Раніше ми пропонували вам розгадати хитру головоломку для найуважніших. Автори загадкової оптичної ілюзії пропонують нам знайти метелика, який сховався на дереві, всього за 15 секунд. Треба мати серйозну концентрацію, щоб її знайти.

Крім того, можете спробувати розгадати божевільну головоломку для найуважніших – треба знайти собаку за 5 секунд. Чорно-біле зображення плутає уяву. Втім, якщо бути дуже уважним, суть ілюзії розкривається швидко.

Також розгадайте хитру головоломку для найуважніших, в якій треба знайти гарбуза за 10 секунд. Серед людей, які гуляють осіннім двориком, потрібно відшукати цілих шість гарбузів. Будьте уважні, гарбузи можуть перебувати де завгодно.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти