StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дурне ім'я пса ледь не зруйнувало особисте життя: дівчина поділилася сердечною драмою

17 жовтня 2023, 15:50
252
Дівчина отримала коричневого ретривера на день народження, коли їй було 15 років, і вирішила назвати його Дурником. Але через 9 років про це пошкодувала.
Пес, побачення
Ім'я пса зіпсувало дівчині гарне побачення / колаж Главред, фото Instagram / / itscobywest / myworstdatepodcast

У Великобританії жінка, будучи підлітком, необачно назвала пса Дурником (Stupid), а через дев'ять років сильно про це пошкодувала. Її історію розповів британський таблоїд Mirror.

Вона розповіла, що отримала ретривера на день народження, коли їй було 15 років, і вирішила назвати його Дурником, бо при першій зустрічі він врізався прямо в двері її кімнати, а потім потрапив в пастку-мухобойку.

"Він прекрасний пес, але коли ми його тільки завели, він потрапив прямо в мухобойку, і це наштовхнуло мене на думку назвати його "Дурник", не тому, що я дійсно вважала його дурником, а тому, що мені здалося забавним мати собаку на прізвисько Дурник", ‒ сказав він.

відео дня

Зараз дівчині вже 24 роки і вона шкодує, що дала псу таке "унікальне" ім'я, тому в громадських місцях вона називає його Стю. Особливо після такого, як через це ім'я зірвалося, здавалося б, абсолютно успішне побачення.

Далі вона розповіла, як познайомилася в барі з "дуже милим" хлопцем і, розповівши про улюбленця за випивкою, запросила його до себе в квартиру - "познайомитися з її собакою".

"Я представила йому свою собаку звичайною фразою "Це моя собака, її звуть дурник". Він сказав: "Не називай його дурним, це просто собака", і я пояснив, у чому справа", ‒ сказав він.

Але хлопець раптово розлютився і накинувся на дівчину, лаючи її останніми словами ‒ за те, що вона так грубо обійшлася з бідною твариною.

Нагадаємо, раніше Главред розповідав, що новоспечена матуся хоче змінити ім'я своєї 4-місячної дочки після того, як її чоловік заблокував усі її улюблені пропозиції. У зв'язку з цим парі довелося вибрати ім'я в останню хвилину. Однак зараз жінка шкодує про своє рішення. Пара назвала свою дочку Софією. Жінка сказала, що це дуже елегантне ім'я, проте воно дуже поширене, а їй хочеться, щоб донечку звали рідкісним ім'ям.

Також повідомлялося, що жінка вирішила назвати свою маленьку дочку на честь відомого рослини. Новоспечена матуся дуже обурила свою родичку, коли розповіла їй, як хоче назвати свою донечку. Після цього родичка заявила жінці, що це ім'я "дуже жахливе і ганебне". Натомість жінка заявила, що ім'я не було "якимось божевільним", це просто "давня назва рослини".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти