Опитування показало, як мало українців взяли участь в опитуванні Зеленського

12 листопада 2020, 20:01оновлено 1 листопада 2023, 15:42
Свою думку висловили всього 16,5% виборців.
опитування від Зеленського
80,5% українців не брали участі в опитуванні Зеленського / УНІАН

Соціологи оприлюднили результати опитування, згідно з якими переважна більшість українців не брали участі в ініційованому президентом Володимиром Зеленським всенародному опитуванні 25 жовтня.

Як показують результати соцопитування, проведеного центром Соціс, 80,5% серед усіх респондентів відповіли, що не брали участі в опитуванні.

Всього 16,5% виборців вказали, що відповіли на запитання глави держави.

відео дня

За результатами опитування 68% опитаних вказали, що проведення всенародного опитування ніяк не вплинуло на їхнє ставлення до Зеленського, 10,3% — "дещо поліпшило", 7,9% — "дещо погіршило", 5,9% — "істотно погіршило", 2,4% — "істотно поліпшило".

Опитування проводилося з 28 жовтня по 2 листопада методом CATI з використанням планшетів. Вибірка: представляє доросле населення України (крім окупованих Криму і територій Донбасу) за такими показниками як стать, вік, регіон проживання і тип-населеного пункту. Обсяг вибірки: 2 тис.респондентів.

  • В Україні рейтинг довіри очолили президент України Володимир Зеленський і голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Найменше довіряють генеральному прокурору Ірині Венедиктовій.

  • Майже 45% українців висловилися за те, щоб надати непідконтрольним територіям Донецької та Луганської областей автономію у складі України для того, щоб припинити війну.

  • 26 жовтня з'явилися результати відповідей українців на опитування від президента Володимира Зеленського за результатами обробки 74% анкет. Респонденти підтримали 4 з 5 ініціатив глави держави.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти