Мешканка Курської області лютує через "хлопки" і просить Путіна закрити небо

22 травня 2022, 16:54оновлено 22 травня 2022, 17:47
Росіяни просять Путіна забезпечити "безпечне проживання на прикордонних територіях".
Мешканка Курської області лютує через 'хлопки' і просить Путіна закрити небо
Жителі Курської області просять Путіна закрити небо / Скриншот, УНИАН

Мешканка Курської області так втомилася від обстрілів, що вирішила звернутися до Путіна. Вона просить його зробити так, щоб проживання в прикордонних населених пунктах було безпечним. Ролик опублікувала Оксана Арішева в місцевому пабліку у ВКонтакті.

Вона розповідає, як важко їй "проживати в підвалі" або "постійно кудись виїжджати".

Місцева мешканка просить Путіна "надати їй закрите небо".

відео дня

"Я, Арішева Оксана Олександрівна, мешканка Курської області Глушківського району селища Тьоткіно, звертаюся до нашого президента Володимира Володимировича Путіна. Я прошу надати закрите небо і безпечне проживання на прикордонних територіях, так як проживати в підвалі з дітьми або кудись постійно виїжджати мені набридло так, як і всім жителям прикордонних територій. Не у всіх є міцний підвал або можливість кудись на чомусь виїхати", - сказала жінка.

Варто зазначити, що ще в квітні російський солдат розповів своїй дружині про те, що Росія сама влаштовує провокації. Війська РФ самі обстрілюють російські населені пункти, а потім звинувачують у цьому Україну. Він порівняв подібні ситуації з тими, що були за часів чеченської війни. Дивно звичайно, але дружину цього солдата така новина навіть заспокоїла.

читайте також"Це рімейк Курської дуги": Гіркіна вже трясе від ганьби армії РФ на Донбасі

Нагадаємо, Курська область межує з Сумською областю, яка в останні дні все частіше піддається обстрілу з боку російських військових. Ворожі війська застосовують кулемети, міномети, гранатомети та інше озброєння.

16 травня російські диверсійно-розвідувальні групи спробували прорватися через кордон під прикриттям ворожого вогню. Нашим захисникам вдалося відбити атаку. Проривів на кордоні в Сумській області зафіксовано не було.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти