У Росії спалили військкомат: дані призовників згоріли

21 квітня 2022, 09:35оновлено 21 квітня 2022, 10:48
Будівлю закидали "коктейлями Молотова".
коктейль молотова
У Росії спалили черговий військкомат / УНІАН

У Росії закидали "коктейлями Молотова" військкомат. В результаті пожежі постраждали кімнати, де зберігалися дані призовників.

Інцидент стався вночі з 17 на 18 квітня в селищі міського типу Зубова Поляна на Мордовії, пише "24 канал".

Військовий комісар Микола Шликов відмовився коментувати пожежу у військкоматі. Місцева поліція порушила кримінальну справу "за умисне знищення майна".

відео дня

За інформацією місцевих телеграм-каналів повідомив, що пожежа у "військовому комісаріаті Зубово-Полянського та Торбіївського районів" спалахнула приблизно о третій ночі. Постраждали кімнати, де зберігалися дані призовників. Один з кабінетів повністю згорів, знищено кілька комп'ютерів.

читайте такожАгресори проводять примусову мобілізацію та готують провокації-Генштаб ЗСУПізніше на місці пожежі виявили 4 пляшки із запальною сумішшю. Ніяких слідів нападники не залишили, а камер і сигналізації у військкоматі немає.

Нагадаємо, в Луховицях Московської області невідомий чоловік спалив військкомат, щоб уникнути призову на війну в Україну. Невідомий месник перед цим розфарбував ворота місцевого військкомату в кольори українського прапора.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти